- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
Daha dogruysa diyor
Dogrusunu paylas o halde bilelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha dogruysa diyor
Ya fbli yada oksijen israfiHala doğruysa diyorsun. Görüntü doğru falan değil. Neden burda 500 tane adamın yazdığına inanmıyorsun da götten sallama montaj görüntüye inanıyorsun? Amacın nedir?
dogrusuda odur
zaha ile okanın arası limoni
Hala doğruysa diyorsun. Görüntü doğru falan değil. Neden burda 500 tane adamın yazdığına inanmıyorsun da götten sallama montaj görüntüye inanıyorsun? Amacın nedir?
Şevki sen çocuk musun? olmayan şeyi nasıl paylaşacak insanlar. Ben havayı göremiyorum nefes alabiliyoruz ama. Hadi paylaş havayı bakayım. Hadi daha da arttırayım sana, Allaha inanıyorum hadi paylaş bana allahın görselini de görelimDogrusunu paylas o halde bilelim
Bir goruntu vardi o gercekse haketti hatta az bile vermisler
Sporcusun cuvalla para kazaniyorsun ve baska bir ulkedesin.Milyonlarca insanin izledigi maclar da o hareketi yapmamalisin.
Anlama sorununmu var senin?Burda ne yazdilar tam takip etmedim.Dogru goruntu varsa paylasilirsa yorumu silebilerim.Sorun yok zaten ben gercekse diye şerh attim.Ateslenmeye gerek yok.
Hala doğrusunu paylaş diyorsun senin Türkçen yok anlaşıldı. Olmayan bir şeyi paylaşamazsın kardeşim. Misal ben bir Galatasaray topçusu değilim ve 3 gol attığım maçı paylaşamazsın çünkü yok böyle birşey. Anlayabileceğin farklı örnekler istiyorsan daha da basitçe anlatayımBurda ne yazdilar tam takip etmedim.Dogru goruntu varsa paylasilirsa yorumu silebilerim.Sorun yok zaten ben gercekse diye şerh attim.Ateslenmeye gerek yok.
Onlar taraftar falan değil zatenIcardiye hergun laf söyleyen taraftarimiz sevinmistir bu duruma!!
Eli siyah adamın gördüğünü anlamiyomusun kardeşim. Bak görüntü orda izle işte. Hepsini geç yapay zeka diye bisey var. Bu cezayı vermen için bilirkişi dökümü lazım. Buda görüntünün yapay zeka montaj olduğunun anlaşılması için zaman lazım. Nerde döküm. Nerde kararın detayı?Burda ne yazdilar tam takip etmedim.Dogru goruntu varsa paylasilirsa yorumu silebilerim.Sorun yok zaten ben gercekse diye şerh attim.Ateslenmeye gerek yok.
Hala doğrusunu paylaş diyorsun senin Türkçen yok anlaşıldı. Olmayan bir şeyi paylaşamazsın kardeşim. Misal ben bir Galatasaray topçusu değilim ve 3 gol attığım maçı paylaşamazsın çünkü yok böyle birşey. Anlayabileceğin farklı örnekler istiyorsan daha da basitçe anlatayım
Goruntu gercek degilse ve yanlis varsa sitemi bana niye yapiyorsun ki karari veren tff ben olay gercekse diye belirttim.Yine soyliyeyim bu gercekse icardi cezayi haketmistir.Degilse kulup hakkini arayacak zaten.Konuyu uzatmaya gerek yok.Eli siyah adamın gördüğünü anlamiyomusun kardeşim. Bak görüntü orda izle işte. Hepsini geç yapay zeka diye bisey var. Bu cezayı vermen için bilirkişi dökümü lazım. Buda görüntünün yapay zeka montaj olduğunun anlaşılması için zaman lazım. Nerde döküm. Nerde kararın detayı?
Olay gerçek olsa poster olarak görürdün ilk fb resmi sitesi paylaşırdı merak etme. Madem bu ülkenin düzenini biliyorsun hiç mi bunlar aklına gelmiyor. Eski mesajlarından icardi düşmanı olduğun açıkça belli oluyor kusura bakma.Yok olduguna kanitin nedir seni bu kadar iddali yapan nedir?
Orneklerle olmaz.Benim izledigim goruntu duzmeceyse orjinali vardir
Goruntu gercek degilse ve yanlis varsa sitemi bana niye yapiyorsun ki karari veren tff ben olay gercekse diye belirttim.Yine soyliyeyim bu gercekse icardi cezayi haketmistir.Degilse kulup hakkini arayacak zaten.Konuyu uzatmaya gerek yok.
Sağolsunlar Prag maçı sonrası motivasyonu yine yükselttilerAmaç çok net bugün puan kaybettirmek.
Sonrasında da 1 hafta boyunca İcardi BJK maçında nasıl oynar algısı yapıp o maçta da doğrayacaklar.
Hayırlısı ile şu 2 maçı geçersek boklarında boğulacaklar.
Alayı cibiliyetsiz bunların.
Yaw goruntuyu izle diyorum gerçek olmadığını kör olsan görürsün. Ne dediğini anlamadım. Benim izlediğim düzmece ise orjinali vardır diyo. Kimde var. Montajı yapan sana gerçek goruntuyu mu vercek? Sen ne söylemeye çalışıyorsun belli değil. Daha açık nasil anlatalım sana. Görüntü orda git izle. Montaj değil diyosan yaz buryaYok olduguna kanitin nedir seni bu kadar iddali yapan nedir?
Orneklerle olmaz.Benim izledigim goruntu duzmeceyse orjinali vardir
Goruntu gercek degilse ve yanlis varsa sitemi bana niye yapiyorsun ki karari veren tff ben olay gercekse diye belirttim.Yine soyliyeyim bu gercekse icardi cezayi haketmistir.Degilse kulup hakkini arayacak zaten.Konuyu uzatmaya gerek yok.