Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

Nerdesiniz Erden Timurcular çok sevdiğiniz abinizin sesi çıkmıyor hani ligi bitirtmeyizler falanlar filanlar çık bir sesini duyalım öyle mektup yazmakla olmuyor bu işler.
Yönetimi zaten biliyoruz .
hani o bunlardan farklıydı ne oldu şimdi diyeceklerki yalnız kaldı terim bunun on katını yaşadı ama çıktı konuştu maden bu onlanlara susucaktin Apo albayrakta onu yapardı .
erden Timur balonu bugün itibariyle patlamistir .
birde başkan olarak görmek isteyenler vardı hadi abicim hadi dursun abisinin sözünden çıkarmıyor yazık ki ne yazık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaw kardeşim Başkan konusmiycaksin diyosa Erden naapsin. Erden Timur un ne sucu var. Baya saçma dediklerin. Bu Erden Timurun işi ve görevi değil. Aç bak ne yaziyo adamın görev tanımında. Zaten adamı bitirmek istiyolar senin gibilerde çomak tutuyo

Onun bunun çocukları yine yaptı yapacaklarını.
Kupa maçının hakemini de zorbay ile birlikte en büyük Galatasaray düşmanı arda kardeşleri vermişler yine.
Yönetim istifa diyorum artık sadece. Bunca pisliklere rağmen halen arada bir sosyal medyadan yumuşak açıklama yayınlıyorlar.

Isınırken verseydiniz cezayı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sampiyonluga gıderken yonetım mı degısecek arkadaşlar!

Okan hocanın bir şekilde olivera zaha ve icardiden maksimum verime çıkması lazım bu adamlar ligi kucağında gezdirecek adamlar

Türkiyede artık güzel olarak kalan yaz tatilleri ve Türk yemekleri..

İyi ki çıkmışım vatandaşlıktan..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt