Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

dogrusuda odur

zaha ile okanın arası limoni

Diğer sebebi ise kuvvetle muhtemel Tete ilk 11 başlayacak Barış bek oynayacağı için yani hocanın tercihlerini düşününce kendi fikrim değildir. Tete ile Vini malum iyi anlaşıyorlar tüm yollar buraya çıkıyor gibi tabi hoca sürpriz tercihler yapıp Zaha 11 atar defansta farklı bir kurgu düşünmezse

Hala doğruysa diyorsun. Görüntü doğru falan değil. Neden burda 500 tane adamın yazdığına inanmıyorsun da götten sallama montaj görüntüye inanıyorsun? Amacın nedir?

Burda ne yazdilar tam takip etmedim.Dogru goruntu varsa paylasilirsa yorumu silebilerim.Sorun yok zaten ben gercekse diye şerh attim.Ateslenmeye gerek yok.

Dogrusunu paylas o halde bilelim
Şevki sen çocuk musun? olmayan şeyi nasıl paylaşacak insanlar. Ben havayı göremiyorum nefes alabiliyoruz ama. Hadi paylaş havayı bakayım. Hadi daha da arttırayım sana, Allaha inanıyorum hadi paylaş bana allahın görselini de görelim

Objektiflik ayağına kendinizi rezil etmeyin ,yayıncı kuruluşun onlarca kamerası var esas delil bunlardır onların hicbirisinde görüntü yok hakem.gozlemci kayıtlarında yok
Tribünden çamur gibi çekilen görüntüye ceza verilemez önce o görüntü gerçekmiş montajmi insanlarla paylaşman gerek

Bir goruntu vardi o gercekse haketti hatta az bile vermisler

Sporcusun cuvalla para kazaniyorsun ve baska bir ulkedesin.Milyonlarca insanin izledigi maclar da o hareketi yapmamalisin.

Kaç gün olmuş doğru düzgün tek bir görüntü bulamamışlar mı? Bulmuş olsalardı 1 maç vermezdiler. Bulamadıysan neden ceza veriyorsun

Burda ne yazdilar tam takip etmedim.Dogru goruntu varsa paylasilirsa yorumu silebilerim.Sorun yok zaten ben gercekse diye şerh attim.Ateslenmeye gerek yok.
Hala doğrusunu paylaş diyorsun senin Türkçen yok anlaşıldı. Olmayan bir şeyi paylaşamazsın kardeşim. Misal ben bir Galatasaray topçusu değilim ve 3 gol attığım maçı paylaşamazsın çünkü yok böyle birşey. Anlayabileceğin farklı örnekler istiyorsan daha da basitçe anlatayım

Eli siyah adamın gördüğünü anlamiyomusun kardeşim. Bak görüntü orda izle işte. Hepsini geç yapay zeka diye bisey var. Bu cezayı vermen için bilirkişi dökümü lazım. Buda görüntünün yapay zeka montaj olduğunun anlaşılması için zaman lazım. Nerde döküm. Nerde kararın detayı?

Onun bunun çocukları. Yeter lan yeter susmayın artık. Sıradaki maç Karagümrük maçı. Skoru alıp dakikalarca inletin o stadı.

Hala doğrusunu paylaş diyorsun senin Türkçen yok anlaşıldı. Olmayan bir şeyi paylaşamazsın kardeşim. Misal ben bir Galatasaray topçusu değilim ve 3 gol attığım maçı paylaşamazsın çünkü yok böyle birşey. Anlayabileceğin farklı örnekler istiyorsan daha da basitçe anlatayım

Yok olduguna kanitin nedir seni bu kadar iddali yapan nedir?

Orneklerle olmaz.Benim izledigim goruntu duzmeceyse orjinali vardir
Eli siyah adamın gördüğünü anlamiyomusun kardeşim. Bak görüntü orda izle işte. Hepsini geç yapay zeka diye bisey var. Bu cezayı vermen için bilirkişi dökümü lazım. Buda görüntünün yapay zeka montaj olduğunun anlaşılması için zaman lazım. Nerde döküm. Nerde kararın detayı?
Goruntu gercek degilse ve yanlis varsa sitemi bana niye yapiyorsun ki karari veren tff ben olay gercekse diye belirttim.Yine soyliyeyim bu gercekse icardi cezayi haketmistir.Degilse kulup hakkini arayacak zaten.Konuyu uzatmaya gerek yok.

Goruntu gercek degilse ve yanlis varsa sitemi bana niye yapiyorsun ki karari veren tff ben olay gercekse diye belirttim.Yine soyliyeyim bu gercekse icardi cezayi haketmistir.Degilse kulup hakkini arayacak zaten.Konuyu uzatmaya gerek yok.
Olay gerçek olsa poster olarak görürdün ilk fb resmi sitesi paylaşırdı merak etme. Madem bu ülkenin düzenini biliyorsun hiç mi bunlar aklına gelmiyor. Eski mesajlarından icardi düşmanı olduğun açıkça belli oluyor kusura bakma.

Amaç çok net bugün puan kaybettirmek.

Sonrasında da 1 hafta boyunca İcardi BJK maçında nasıl oynar algısı yapıp o maçta da doğrayacaklar.

Hayırlısı ile şu 2 maçı geçersek boklarında boğulacaklar.

Alayı cibiliyetsiz bunların.
Sağolsunlar Prag maçı sonrası motivasyonu yine yükselttiler

Yaw goruntuyu izle diyorum gerçek olmadığını kör olsan görürsün. Ne dediğini anlamadım. Benim izlediğim düzmece ise orjinali vardır diyo. Kimde var. Montajı yapan sana gerçek goruntuyu mu vercek? Sen ne söylemeye çalışıyorsun belli değil. Daha açık nasil anlatalım sana. Görüntü orda git izle. Montaj değil diyosan yaz burya

Tüm ligin açık ara korktuğu tek oyuncu ,adam sahada çok iyi olmadığı bir sezonda bile isminin büyüklüğünden korkuyorlar

Geri
Üst Alt