Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

böyle salak ceza olmaz. öyle emsal yarattılar ki şimdi taraftarlar hafiye gibi 90 dakika rakip oyuncuyu videoya alır en ufak hareketinde videoyu sosyal medyada yayınlar bu görüntüye göre futbolcular ceza almaya başlar. resmen saçmalık ötesi.

Bu futbolun başındaki kanı bozuk Fetöcü pisliği derhal kulüp üyeliğinden atsınlar. Ayrıca Dursun denen kibarlık abidesi Erden Timur'u artık engellemesin.

En son bi tarfatar bunlardan birini çekip vuracak. Ve bunu istiyorlar bu olayın yaşanması için kaşıdıkça kalıyorlar.

Ülkede kan gövdeyi götürsün istiyorlar bunlar.

Bu ülkede Fenerbahçe şampiyon olamadı diye ortam terörize ediliyor açık açık. Bu çok büyük bir suçtur.

Kulüp maddi manevi her türlü davayı açmalı TFF'ye.

Akıllarınca ne şiş yansın, ne kebap demişler. "Antalya maçında cezasını çeksin, ceza vermedi demesinler, ama aynı zamanda Beşiktaş derbisinde de oynayabilsin ki Galatasaray camiası bizi linç etmesin" kafasıyla verilmiş saçma sapan bir karar.

evet herşey yalının kurguladıgı gibi gidiyor ama bu kurgunun böyle gitmesinin 1 numaralı sorumlusu kime ne derse desin bizim yönetimdir resmen çanak tuttular milyonların gözü önünde oyuncusuna sahip cıkmadı

Haberimiz varmış gibi gece böyle maç paylaşımda bulunduk alakasız gelmisti

Bir de maçlar oynanırken aynı hafta içerisinde sevk edilip ceza açıklamanın emsali var mi? Cuma sevk ptesi ceza?

Bence bjk maçına vereceklerdi cezayı fakat fbnin hediye 3 puani sonrasi çevirdiler durumu daha da fazla abartmayalım diyerek

Akıllarınca ne şiş yansın, ne kebap demişler. "Antalya maçında cezasını çeksin, ceza vermedi demesinler, ama aynı zamanda Beşiktaş derbisinde de oynayabilsin ki Galatasaray camiası bizi linç etmesin" kafasıyla verilmiş saçma sapan bir karar.
Abi hareket yapsa eyvallah ta montaj video. Kurallara aykırı sevk var. Bu böyle dediğin gibi birsey değil. Bu işin içinde başka şeyler var. Yönetim biliyo belli susuyo bunlar normal işler değil.

Aslında bir bakıma seviniyorum böyle işlere girişmelerine. Çünkü bu tip hareketler bizi daha da kamçılar. Formsuz oyuncumuz da aşka gelir, kazanamayacağımız maçı da kazanırız.

İstemeden bizi gaza getiriyorlar. Yıllardır akıllanmadılar. Ortada bir kaos varsa, o kaostan biz galip çıkarız. Bunu bir türlü anlayamadılar.

Ne oldu şimdi sen Icardi'ye ceza verdin, ben Antalyaspor'u yenemeyecek miyim? Ya da çok incinip ağlayacak mıyım Galatasaray olarak?

Benim anlamadığım bir nokta var, eğer görüntüler montaj ise kaç gündür, ne İcardi ne de yönetim çıkıp bir açıklama neden yapmaz. En basitinden İcardi demez mi, ben böyle bir hareket yapmadım ne saçma sapan bir iş bu diye, yani sövmeden önce bunu da düşünmek lazım değil mi arkadaşlar?

Geçen hafta adamin tertemiz golünü iptal ettiler. O golü kerem atsa verirlerdi. İcardi attı diye vermedi köpekler

icardi o hareketi yapmışsa görüntüleri göstermeleri gerekir bunu yapmazlarsa eger hepsi hakkında dava açılabilir o kurumun

benim için bu işi organize hale getiren verilen ceza değil

ceza hakediyorsa verilir

yaptıysa hareketi de alsın cezayı

ama hiçbir ceza itiraz hakkı tanımadan maça saatler kala verilmez

öyleyse amaç itiraz hakkını ortadan kaldırmaktır ki bu da anayasal suç

Bunlara ali koç dedğini yapacaksın her yerde taciz edeceksin fotoğrafını çekeceksin tehdit edeceksin ki düzelsinler biraz. Her sene fenerin kollanmasına alıştık da bu sene topyekün bi fener şampiyonluğu isteniyor

Yokmu bir tane yönetimde delikanlı bu işi CAS a, UEFA'ya taşıyacak?

Resmi kayıtlarda yok ise bu hareket, montaj olduğu zaten belli olan bu görüntüyü konunun uzmanı bir firmaya montaj olduğunu kanitlatip bu belgeler ile başvuru yapıp hem TFF hem PFDK hakkında suç duyurusu yapmamız lazım.

Paylaşımi yapıp yayan, sonra bunun üstüne ağlayan yöneticileri de eklemek lazım.

Bu sadece bugün ile kalmayacak çünkü, bugün buna göz yumarsan bu çığ gibi artacak her hafta montaj tam gaz devam edecek.

Yönetimin sessizliği ise ayrı bir dert. Hakkımızı koruyacak kimse yok. Onlarda bu hesapların planların içinde, ses cikartamiyorlar, kanımca.

Geri
Üst Alt