Mauro Icardi: "Ben bir santraforum"

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
1667676633898.png

Beşiktaş’ı devirdiğimiz iki golün sahibi Mauro Icardi, Spor Toto Süper Lig’de 2-1 kazandığımız Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi: "Bizim için önemli bir maçtı. Kazanmak istiyorduk. Liderlik için, şampiyonluk için bu maçta galibiyet çok önemliydi. Derbiyi kazandığımız için mutluyuz."

Mauro Icardi: "Ben bir santraforum. Topların bana gelmesi, benim topla buluşmam gerekiyor. 2 kere fırsat buldum ve gol oldu. 3'üncüsünde ise top direkle buluştu. Bu şekilde devam edeceğiz."

Mauro Icardi: "Gerçekten bu taraftarla, bu zaferi kutlamak çok önemliydi. Çok mutlu olduk. Birlikte kutlama yaptık. Taraftar zaten bunu hak ediyordu!"

Mauro Icardi: "Bu saç stili, her sene yaptığım bir şey. Dün 'Yapayım' dedim. Denk geldi aslında."

Gerçek bir ırz düşmanı. Rakiplerin namusuna göz dikiyor.

Maşallah maşallah, Coşkunculuğa devam aslanım.

Kral 1 adamsın. Bozmadan böyle devam et

Adam cidden mesaj vermiş. Besleyin beni diyor

Hadi bakalım. Her maç en az 2 gol bekliyorum senden😄

Adam mutlu ve havayada girmiş durumda. En son gomisli kadromuz la net santrafor izlemiştik. Artık icardimiz var.

Wandaya yol verdiğinden beri kendini futbola adamış gözüküyo goller atacaktı elbet ama bu seviye oyun içi katkısı vereceğini hiç tahmin etmiyodum devamı gelir umarım

Hayır sen ligin kocası olacak müthiş, über bir yeteneksin. Santrafor az olmuş paşam. 😂

Alanya macinda götten ofsayt uydurulmasa o macta da 2 golu vardi. Sen gercek bir golcusun

Geri
Üst Alt