Mauro Icardi: "Bu takım için gol atmayı çok seviyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1684265618171.png

Futbolcumuz Mauro Icardi, İstanbulspor galibiyetimizin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi:

"Son maçlara geldik sonunda. Kazandığımız ve gol attığım için mutluyum. Şimdi sıradaki maça bakacağız. Şampiyonluk için kalan maçları da kazanmak zorundayız. Ayni mentalite ile devam etmeliyiz. Şampiyonluk istiyoruz. "

"Maç maç devam etmemiz gerekiyor. Cumartesi günü oynayacağımız maça odaklanacağız şimdi. Kazanmak zorundayız şampiyonluğu yakalamak için. Yılın başından beri söylüyorum aslında istediğimiz noktayız. Bunun için aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor."

"Takım olarak artık birbirimize alıştık. 7-8 aydır beraberiz. Bu pozisyonlar da yansıyor. Benim işim gol atmak, bana da pas geldiği zaman bu takım için gol atmayı çok seviyorum."

Almamız lazım, artık birini satıp parayı bir şekilde çıkarmamız lazım.

Depreme kadar bizim takımın ve bizim ligin çok üstünde bir futbol oynadı. Açıkçası dünya üzerinde bile sayılıdır kendisi ayarında topçu. Ama fiziksel olarak iyi değil, ölü hali bile süper ligde bizi şampiyon yapacak kapasitede. Ama seneye hem bir alternatifi olmalı hem de daha fiziksel olmalı. Kendisi alınırsa büyük bir gider olacak çünkü.

Mauro Icardi: "Benim işim pozisyonları bitirmek."

Mauro İcardi: Çok 2ci bir tarzım var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt