GSC Haber Mauro Icardi: "Bütün Galatasaray camiasını çok özledim"

Iyide iyi kotu takim arkadasligida yasadilar , anti-fener ile anti-kerem isi farkli.

Daha sezon basindayiz, sonucunu alinca bunlarin hepsi yapilir o ayri. Daha bastan bunun gundem olmasinin bize ne yarari var. Medya zaten pislik kayniyor.

Biz gote got diyoruz zaten, demeyen yok. Ben icardi ozelinde diyorum dedigimi butun olarak degil.

Icardiden bunu degil sakatliktan donunce beklentiyi karsilamasini bekliyorum ben. Odagi bu olmali. Soylemler hava civa sezon basi benim icin.
Kerem’e taraftar tepki gösterdiğinde taraftara tepki gösterdi Icardi. Bunu da yapmayacaktı o zaman

Ben olsam, gideceğini düşünmüyorum anasına bacısına sövülen, emeğine çamur atılan bir kulübe gideceğini sanmam derdim

Kerem’e taraftar tepki gösterdiğinde taraftara tepki gösterdi Icardi. Bunu da yapmayacaktı o zaman
Hocam yarın sahada kıçını kaldıramadığı zaman şimdiki sosyal medya hypecıları dümdüz gidecek icardiye. Kendisinin ağzının çalıştığı kadar ayakları çalışmıyor. İlk sezon hayranı olduk sonra yatışa geçti.

Bazı maclar cift forvet oynayacaz bu belli oldu, o yüzden bizim sağ beke tempolu savunması iyi bir siyahi arkadasi ise almamız lazim

Bunun elestirilmesine bir sey demem. Ona lafim yok. Bireysel iliskisidir bir seydir ama en azindan "hayal kirikligi yasadim-cok daha buyuk hedefleri var saniyordum" denebilir maksimum ama genede yani.

Ama bugunku demeclerinde saygi falan anlami cikarmiyorum hic. Kereme saygi bilmemne de degil dedigim.

Benim vurguladigim nokta su: kerem fenere gidiyor, bunu konusarak(futbolcu, td ya da yonetici seviyesinde-taraftar degil) gundemde tutarak kepaze medyalarini tetiklemenin artisini gormuyorum.

Kadikoyde saplariz gene, sezon sonunda gene ipi gogusleriz , her turlu mavra yapilir ondan sonra.

Oyuncu seviyesinde daha sezon basi bana yanlis geliyor.

Keremden banane , kerem demek fener demek bundan sonra(istesigi kadar evliligi ya da baska nedenler diye bu transfere tamam desin-bizin gozumuzde degeri bitmistir zaten), yok yere seviyesiz medyasi ve karaktersiz insanlariyla ayni seviyeye inilmemesi lazim. Bu benim sahsi gorusum. Ne kadar az kaale alirsak ve dillendirirsek o kadar iyi.

Bu yonetici konusmalarinda da, baska seylerde de gecerli. Hani metin ozturk bayiliyor ya bir anda "suyun karsi tarafi" falan demecleri vermeye. Esas mesela bu soylemlerden cok , senin ikinci baskanin TFF ibrasinda cekimserde kaliyor...orda mesaj vermeyip mikrofona istedigin kadar konus bende anlami yok.

direkt karşısına almadan çok güzel cevap verebilirdi

biz kerem ile alın terimizle türlü iftiralara, kötü insanlara ve engellemelere karşı çok büyük 2 şampiyonluk kazandık. bundan sonra ki kariyerinde başarılar dilerim deyip kapatsa yeterdi

Aslinda uzun uzun aciklamaya calistigim sey buydu biraz . Katiliyorum tamamen.
direkt karşısına almadan çok güzel cevap verebilirdi

biz kerem ile alın terimizle türlü iftiralara, kötü insanlara ve engellemelere karşı çok büyük 2 şampiyonluk kazandık. bundan sonra ki kariyerinde başarılar dilerim deyip kapatsa yeterdi
Benim yazdığımın aksine de olsa Emre'nin yazdığı da çok mantıklı yalnız. Hem profesyonel kalıp hem de bak mazide bunları yaşadık, ne yaparsan yap ama sen bilirsin demek de bir yöntem.

Benim yazdığımın aksine de olsa Emre'nin yazdığı da çok mantıklı yalnız. Hem profesyonel kalıp hem de bak mazide bunları yaşadık, ne yaparsan yap ama sen bilirsin demek de bir yöntem.
Icardiden beklentim bunlarla ugrasmasi degil, iyi donup sahada bekleneni vermesi acikcasi. Onemsemiyorum hic.

Dedigin gibi belki ufak deginebilirdi ama bu tamamn taraftarin arzuladigi isler.

Ne yaparlarsa yapsinlar, biz isimize baktigimiz surece sonuclar degismeyecek.

Çeviri önemli, kendisini severim başarılar demek ayrı, severdim, başalarılar." demek çok ayrı.

Bunun elestirilmesine bir sey demem. Ona lafim yok. Bireysel iliskisidir bir seydir ama en azindan "hayal kirikligi yasadim-cok daha buyuk hedefleri var saniyordum" denebilir maksimum ama genede yani.

Ama bugunku demeclerinde saygi falan anlami cikarmiyorum hic. Kereme saygi bilmemne de degil dedigim.

Benim vurguladigim nokta su: kerem fenere gidiyor, bunu konusarak(futbolcu, td ya da yonetici seviyesinde-taraftar degil) gundemde tutarak kepaze medyalarini tetiklemenin artisini gormuyorum.

Kadikoyde saplariz gene, sezon sonunda gene ipi gogusleriz , her turlu mavra yapilir ondan sonra.

Oyuncu seviyesinde daha sezon basi bana yanlis geliyor.

Keremden banane , kerem demek fener demek bundan sonra(istesigi kadar evliligi ya da baska nedenler diye bu transfere tamam desin-bizin gozumuzde degeri bitmistir zaten), yok yere seviyesiz medyasi ve karaktersiz insanlariyla ayni seviyeye inilmemesi lazim. Bu benim sahsi gorusum. Ne kadar az kaale alirsak ve dillendirirsek o kadar iyi.

Bu yonetici konusmalarinda da, baska seylerde de gecerli. Hani metin ozturk bayiliyor ya bir anda "suyun karsi tarafi" falan demecleri vermeye. Esas mesela bu soylemlerden cok , senin ikinci baskanin TFF ibrasinda cekimserde kaliyor...orda mesaj vermeyip mikrofona istedigin kadar konus bende anlami yok.
Bence bu konularda biri artık kral çıplak demeli.

Taraftar Kerem'e o negatifliğinden dolayı tepki gösteriyordu, sen o durumda savunuyorsan gün gelir taraftar haklı çıkınca da gerekeni söylemen lazım.

Neyse, bu olayların normalleşmesi zaten bizim tiyatro izlediğimizin göstergesi, camiaları konsolide etmek için haybeye laf sallıyorlar, günün sonunda bu insanların taraftarlar umrunda falan değil.

Bizim takımda medya karşısında bazı şeyleri tak tak söyleyecek oyuncu yok ,belki gunay

Terimin takimlarinda bu tarz oyuncular daha çoktu simdi ne yabancılar ne yerliler bu toplara girmiyor
Fenerde ise tamamen kulüp baskısıyla konuşuyorlar tabi yabancılar yemiyor bunu

Bence bu konularda biri artık kral çıplak demeli.
Buna sabaha kadar varim, ama dedigim gibi once gereken yerde cikip durus gostermek gerek. X bir mactan sonra iki mikrofona 2 kelime etmekle olmuyor , zaten bir ise yaramiyor.

Erden Timur yaparken arkasinda 1 kisi nerdeyse durmadi-ki muthis dengeli yapiyordu, hatta iceriden bile ugrastilar, ali koc neler neler yapti. Simdikilerin hepsi korkak yonetici benim gozumde bu yuzden.

TFF ibrasinda ben deli oldum mesela, onca laf edenlerin hic biri el kaldirmadi. Oralarda baslamasi laizm boyle seylerin. "Oybirligi ile ibra edildi" dendi. Gerekirse el kaldir "oy coklugu diyeceksiniz" de.

Ama dedigin yuzde yuz dogru, taraftarlar umrunda degil kesinlikle, yeri bakti gelince beklenti diye bir iki sey salliyorlar o kadar. Taraftar bir cok yonetici icin "para harcasin,urun alsin" kitlesi maalesef.

Bizim takımda medya karşısında bazı şeyleri tak tak söyleyecek oyuncu yok ,belki gunay

Terimin takimlarinda bu tarz oyuncular daha çoktu simdi ne yabancılar ne yerliler bu toplara girmiyor
Fenerde ise tamamen kulüp baskısıyla konuşuyorlar tabi yabancılar yemiyor bunu

Oyuncuların görevi futbola odaklanmak. Bırak yöneticiler yapsın o şekil açıklamaları

Buna sabaha kadar varim, ama dedigim gibi once gereken yerde cikip durus gostermek gerek. X bir mactan sonra iki mikrofona 2 kelime etmekle olmuyor , zaten bir ise yaramiyor.

Erden Timur yaparken arkasinda 1 kisi nerdeyse durmadi-ki muthis dengeli yapiyordu, hatta iceriden bile ugrastilar, ali koc neler neler yapti. Simdikilerin hepsi korkak yonetici benim gozumde bu yuzden.

TFF ibrasinda ben deli oldum mesela, onca laf edenlerin hic biri el kaldirmadi. Oralarda baslamasi laizm boyle seylerin. "Oybirligi ile ibra edildi" dendi. Gerekirse el kaldir "oy coklugu diyeceksiniz" de.

Ama dedigin yuzde yuz dogru, taraftarlar umrunda degil kesinlikle, yeri bakti gelince beklenti diye bir iki sey salliyorlar o kadar. Taraftar bir cok yonetici icin "para harcasin,urun alsin" kitlesi maalesef.

Vermesini beklediğim tepkiler bunlardı

Şurda kaç tane delikanlı kamera önünde böyle atıp tuttuğu gibi konuşur acaba. Cevap hiçkimse. O Klüp dingonun ahırı değil. Galatasaray arması altında kaptan olarak çıktığın bir röportajda öyle mahalle ağzıyla konuşamazsın. Burası çemişgezek spor değil kendinize gelin. Sırf adamı eleştirmek için konuşmayın zira çok gülünç oluyorsunuz

Kendi istegiyle hak edene hak ettigini soylemezsen kendini doğru sanar kerem gibi.Devam eder ayni davranişa.

Geri
Üst Alt