Bunun elestirilmesine bir sey demem. Ona lafim yok. Bireysel iliskisidir bir seydir ama en azindan "hayal kirikligi yasadim-cok daha buyuk hedefleri var saniyordum" denebilir maksimum ama genede yani.
Ama bugunku demeclerinde saygi falan anlami cikarmiyorum hic. Kereme saygi bilmemne de degil dedigim.
Benim vurguladigim nokta su: kerem fenere gidiyor, bunu konusarak(futbolcu, td ya da yonetici seviyesinde-taraftar degil) gundemde tutarak kepaze medyalarini tetiklemenin artisini gormuyorum.
Kadikoyde saplariz gene, sezon sonunda gene ipi gogusleriz , her turlu mavra yapilir ondan sonra.
Oyuncu seviyesinde daha sezon basi bana yanlis geliyor.
Keremden banane , kerem demek fener demek bundan sonra(istesigi kadar evliligi ya da baska nedenler diye bu transfere tamam desin-bizin gozumuzde degeri bitmistir zaten), yok yere seviyesiz medyasi ve karaktersiz insanlariyla ayni seviyeye inilmemesi lazim. Bu benim sahsi gorusum. Ne kadar az kaale alirsak ve dillendirirsek o kadar iyi.
Bu yonetici konusmalarinda da, baska seylerde de gecerli. Hani metin ozturk bayiliyor ya bir anda "suyun karsi tarafi" falan demecleri vermeye. Esas mesela bu soylemlerden cok , senin ikinci baskanin TFF ibrasinda cekimserde kaliyor...orda mesaj vermeyip mikrofona istedigin kadar konus bende anlami yok.