Mauro Icardi, Galatasaray'la Prensipte Anlaştı

Nöbete Antonije Misura'yı attım diye ban yemişim neyse. Kadın basketbolcuydu. Haberiniz ola. Ben İcardi ve hanımının Gaziantep maçını tribünden takip edeceğini düşünüyorum. PSG belli ki ikna olmamış henüz, muhtemelen biraz daha fazla bize ödettirmek istiyorlar.

Tamam ya en son olarak maddi konular kaldıysa bu iş bitti diyebiliriz.

Mauro Icardi Galatasaray'da. Galatasaray € 3M ödeyecek, maaşının kalan kısmı PSG tarafından ödenecek. Wanda Nara ile son detaylar konuşuluyor. [@NicoSchira]

Nasıl getiremiyoruz Trabzon deplasmanında bile 3 tane net pozisyon vardı.

Allah aşkına ileri hatta uyum, tıkır tıkır bir oyun gördük mü şu ana kadar? Rakip anadolu takımlarından çok top kaybettik neredeyse. Mesela Ümraniyespor maçında rakip sahadaki pas isabetimiz %57, yani 2 pastan birini kaybetmişiz. Kolu kanadı kırık, takımın yarısı sakat Ts'ye pozisyona girdik diye seviniyoruz. O da kontratak.

Gelirse, Wandanin takimda nasil bir etkisi olacak onu merak ediyorum

Mauro Icardi Galatasaray'da. Galatasaray € 3M ödeyecek, maaşının kalan kısmı PSG tarafından ödenecek. Wanda Nara ile son detaylar konuşuluyor. [@NicoSchira]

Son detay dediği kuaförü, masör sayısı, şoförü, iç mimar, estetisyen, veteriner ve araçların modeli falandır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün de aldık mı,

Geri
Üst Alt