Mauro Icardi, Galatasaray'la Prensipte Anlaştı

O dogru degil. 15 milyon istemisler bizden. Bizimkilerde tek haneli rakamda uzlasmak istiyor ama zor.

Eğer tutarsa uyumumuz sezon sonu tekrar oturulup o tekli rakam için konuşulmaz mı, oyuncunun ve kulübün tercihi yine önemli olur bence. Zaten sözleşmesi 2024 yılında bitiyormuş, öyle böyle çıkarmak isteyecekler. Performans iyi olursa tekrar iki tarafta düşünür bence.

Anlaştığımız haberini aldım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer tutarsa uyumumuz sezon sonu tekrar oturulup o tekli rakam için konuşulmaz mı, oyuncunun ve kulübün tercihi yine önemli olur bence. Zaten sözleşmesi 2024 yılında bitiyormuş, öyle böyle çıkarmak isteyecekler. Performans iyi olursa tekrar iki tarafta düşünür bence.
Tabi ki olabilir lakin iyi bir sezon gecirirse bence baska takimlarinda da ilgisini cekebilir. En kotu 10 milyona satar PSG oyle bir durumda.

Tabi ki olabilir lakin iyi bir sezon gecirirse bence baska takimlarinda da ilgisini cekebilir. En kotu 10 milyona satar PSG oyle bir durumda.

Eğer cidden iyi çıkarsa, biz de göze alırız zaten bunu...Tabi bize o güveni vermeli. Bugün gördük ki Weg bile bu fiyata. Söz konusu İcardi olunca fazla bir miktar değil maaş işini uyum olursa her türlü hallederiz. Kağıt da belki bunu yapmayacağız ama ben iki tarafında seneye tekrar ikna ederiz, şimdilik böyle olsun tavrında olduğunu sanıyorum. Sadece ligde olduğumuz için de,DK var gerçi de olur da yine orada olmazsa kim alacak bilemedim. En başından belliydi adamın piyasada olduğu, kimse yanaşmadı pek. Atılan takımlar da bizi rakamda kıstırmak için gibi geldi. Böyle durumda yine önceliği biz oluruz gibi. Keşke tutsa...Belki de Gomis gibi bir şart vardır. 10-15 gol. Bunu yapmak lazım. İşe yarıyor topçularda. 🤣

Adam yarın geliyor işte yahu her gün uğraştığımız falan yok. Adamla anlaşma haberleri çıktıktan sonra adam uçakla İstanbul'a gelene kadar herkes futbolcularla anlaşmadığımızı öngörüp duruyor burada. Sıktınız cidden. Yarın gece burada olacak adam işte.

Herhalde bir gün daha beach’te takılmak istedi parti reyiz.

Amerika’dan Fransa zaten 10 saat en az. Sözleşme için buraya gelmesi, sağlık kontrolü derken son güne niye bırakıyorsun.

Yatmaya gelir mi bilmiyorum, adamda sürekli bir baba parası yiyen zengin çocuğu havası var eşiyle olan medyatikliğinden de dolayı ama kaç tane de çocuğu var, o kalıba da sokamıyorsun. Ama Falcao'yla sözleşme anlamında bir ilgisi yok. O adam bize bonservisiyle geldi, bir sürü de yıllık verdik, havaalanında inince de peygamber muamelesi yaptık, sonu malum. Icardi en azından opsiyonsuz kiralık olacak ve yıllığının herhalde %40'ını falan biz karşılayacağız. İstese Paris'te kalır, yattığı yerden parasını da almaya devam ederdi, demek ki oynamaya niyeti var. Hatta tekrar sıçrama imkanı olarak da görüyor olabilir. Sahada ne verir bilmiyorum da Falcao transferiyle ilgisi yok yani, olmaz da inşallah.
falcao da sakatlıklar bitirdi bizi ya sahada kalsa gol olarak tatmin edebilirdi taraftari. adam sürekli sakatlandığı için hızlanmaya korkuyordu son dönem. net anlasılıyordu bu hal hareketlerinden. şanssız bir transferdi her manada.

Gelme ulan bu saatten sonra, ilk yarı bitiyor daha transfer yapacağız.

Takriben 20 maç oynayacaktır.

10. Hafta gibi gel.

Bu beyzade ne zaman gelip form tutacak gol atacak, her sene birinin peşinden sürüklenip gidiyoruz.

Olur mu ya istediği zaman gelir.

O bir yıldız, yıldızlığı yeter.

Anlaştık gelecek rahat olun yaw. Tatili bitsin diye bekliyoruz.

Geri
Üst Alt