Video Haber Mauro Icardi, Kemerburgaz'da Antrenmanlara Başladı

Seneye Avrupa'da sahada yürürken bu adam niye koşmuyor demeyin de çok mesele değil

Osimhen modern bir santraforun nasıl olması gerektiğini bu sene yeterince göstermiştir diye düşünüyordum da boşverelim

Bu yaklaşıma göre Osimhen'i almaya da gerek yok, Icardi yürüse de 20 atacak nasıl olsa

20 atıp derbileri kazanamazsak da çok problem değil 20 atması önemli hem Osimhen de ofsayta düşüp duruyor bitiriciliği leş di mi
Reis haklısında 25 yaşındaki icardi ile kıyaslamak lazım bu mevzuyu
Adam santraforumuz neticede
Nabak şimdi 😣

30 küsüründe icardi gibi gol atamayabilir osimhen mesela ,siyahi de olsa o fizik bu kurnazlık karşısında pek iş yapmaz kannımca.

Dua edelimde pozisyonları değerlendirsin

Zaten sadece osi değil ,giderse barışında eksikliği çok olacak

Bi boey de bile yamulduk aslında

Kayseri maçında filtresiz gerçek halini gördük durum sandığımızdan da vahim

Gıdısı mıdısı bağımsızlığını ilan etmiş

Toparlanmasını geçtim zayıflaması bile çok zor kafayı kırıp 3 ay full spor+diyet yapmazsa ki yapacak gibi de durmuyo yürürken bile elinde içecek var adamın

Kayseri maçında filtresiz gerçek halini gördük durum sandığımızdan da vahim

Gıdısı mıdısı bağımsızlığını ilan etmiş

Toparlanmasını geçtim zayıflaması bile çok zor kafayı kırıp 3 ay full spor+diyet yapmazsa ki yapacak gibi de durmuyo yürürken bile elinde içecek var adamın
Bu herifin kilo vermesi sorun değil anında verir. Mesele çeviklik, hız gibi unsurları keskin tutabilmek. Bunun için de teknik heyetin bu adamı zorlaması şart üst düzey antrenmanlarla

Reis haklısında 25 yaşındaki icardi ile kıyaslamak lazım bu mevzuyu
Adam santraforumuz neticede
Nabak şimdi 😣

30 küsüründe icardi gibi gol atamayabilir osimhen mesela ,siyahi de olsa o fizik bu kurnazlık karşısında pek iş yapmaz kannımca.

Dua edelimde pozisyonları değerlendirsin

Zaten sadece osi değil ,giderse barışında eksikliği çok olacak

Bi boey de bile yamulduk aslında
Bu kurnazlık Avrupa’da çalışmıyor

Ligde de Osterwolde karşısında bile çalışmıyor

Barış da giderse büyük eksiklik olacak evet

Seneye Avrupa'da sahada yürürken bu adam niye koşmuyor demeyin de çok mesele değil

Osimhen modern bir santraforun nasıl olması gerektiğini bu sene yeterince göstermiştir diye düşünüyordum da boşverelim

Bu yaklaşıma göre Osimhen'i almaya da gerek yok, Icardi yürüse de 20 atacak nasıl olsa

20 atıp derbileri kazanamazsak da çok problem değil 20 atması önemli hem Osimhen de ofsayta düşüp duruyor bitiriciliği leş di mi

Net söylüyorum Morata'nın birinci santrafor olarak kalmasını, işine saygısı olmayan, sosyal medya uzmanı arkadaşa yeğlerim.

Icardi’nin büyük katkilari oldu bu konu tartismaya kapali

Ama ortada bir gercek var artik günümüz futbol da bir kisi eksik kossun onun boslugunu diger takim arkadaslari doldursun diye bir mantik kalmadi

Icardi’nin golcülügü herzaman ayni kalacak ama golcülük ve bitiricilik disinda takim oyununa da katki vermesi gerekiyor,bunun icin de fit olmasi gerekiyor

Osimhen gibi olsun demiyorum ama en azindan morata gibi fit olmali,öyle olsa zaten yeterli bizim icin

Bunun icin calismasi lazim,tatil yapti yeterince yani antremanlara odaklanmali

Net söylüyorum Morata'nın birinci santrafor olarak kalmasını, işine saygısı olmayan, sosyal medya uzmanı arkadaşa yeğlerim.
Ben Icardi’yi çok severim ama Galatasaray’ı çok seviyorum deyip böyle kilolu takılmasını hem takım arkadaşlarına hem de kulübe taraftara saygısızlık olarak görüyorum.

Umarım yanıltır da güçlenerek döner.

Toparlayacağını düşünüyorum ama çalışmalarını bırakmaması gerekiyor.

vayy neşe saçıyormuş antrenmanda sözleşmeyi uzatalım o halde maskot olarak dursun. gerçi bu kiloyla verecegi katkı o olur

10 milyon alıp yatış yaptıktan sonra geliyor ve ahraz taraftar alkışlıyor

banka hesaplarına baksan 5 bin lira paraları yoktur

ne diyelim allah akıl fikir versin

Bu herifin kilo vermesi sorun değil anında verir. Mesele çeviklik, hız gibi unsurları keskin tutabilmek. Bunun için de teknik heyetin bu adamı zorlaması şart üst düzey antrenmanlarla
Kanka ne teknik heyeti ne zorlaması ya,ndombele totnımda idman kamp yapmadan geldi bizde koca 1 sene antrenman yaptı daha da kilo alarak ayrıldı :)

Nice e gitti 1 ayda tığ gibiydi bayağı gündem olmuştu

İcardi çalışkan birisi değil, çalışsa bu sefer aynı anda mideyi de küçültmesi gerektiği için yediğine içtiğine de dikkat etmesi lazım,bunların yanı sıra bir de alkol kullanıyor en başta onu da kullanmaması lazım çok zor yani hepsini aynı anda yapması

Geri
Üst Alt