- 16 Haziran 2010
- 208.758
- 162.444
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis haklısında 25 yaşındaki icardi ile kıyaslamak lazım bu mevzuyuSeneye Avrupa'da sahada yürürken bu adam niye koşmuyor demeyin de çok mesele değil
Osimhen modern bir santraforun nasıl olması gerektiğini bu sene yeterince göstermiştir diye düşünüyordum da boşverelim
Bu yaklaşıma göre Osimhen'i almaya da gerek yok, Icardi yürüse de 20 atacak nasıl olsa
20 atıp derbileri kazanamazsak da çok problem değil 20 atması önemli hem Osimhen de ofsayta düşüp duruyor bitiriciliği leş di mi
Bu herifin kilo vermesi sorun değil anında verir. Mesele çeviklik, hız gibi unsurları keskin tutabilmek. Bunun için de teknik heyetin bu adamı zorlaması şart üst düzey antrenmanlarlaKayseri maçında filtresiz gerçek halini gördük durum sandığımızdan da vahim
Gıdısı mıdısı bağımsızlığını ilan etmiş
Toparlanmasını geçtim zayıflaması bile çok zor kafayı kırıp 3 ay full spor+diyet yapmazsa ki yapacak gibi de durmuyo yürürken bile elinde içecek var adamın
Bu kurnazlık Avrupa’da çalışmıyorReis haklısında 25 yaşındaki icardi ile kıyaslamak lazım bu mevzuyu
Adam santraforumuz neticede
Nabak şimdi
30 küsüründe icardi gibi gol atamayabilir osimhen mesela ,siyahi de olsa o fizik bu kurnazlık karşısında pek iş yapmaz kannımca.
Dua edelimde pozisyonları değerlendirsin
Zaten sadece osi değil ,giderse barışında eksikliği çok olacak
Bi boey de bile yamulduk aslında
Seneye Avrupa'da sahada yürürken bu adam niye koşmuyor demeyin de çok mesele değil
Osimhen modern bir santraforun nasıl olması gerektiğini bu sene yeterince göstermiştir diye düşünüyordum da boşverelim
Bu yaklaşıma göre Osimhen'i almaya da gerek yok, Icardi yürüse de 20 atacak nasıl olsa
20 atıp derbileri kazanamazsak da çok problem değil 20 atması önemli hem Osimhen de ofsayta düşüp duruyor bitiriciliği leş di mi
Ben Icardi’yi çok severim ama Galatasaray’ı çok seviyorum deyip böyle kilolu takılmasını hem takım arkadaşlarına hem de kulübe taraftara saygısızlık olarak görüyorum.Net söylüyorum Morata'nın birinci santrafor olarak kalmasını, işine saygısı olmayan, sosyal medya uzmanı arkadaşa yeğlerim.
Sana mı soracak?daha dur paşam tatil yapaydın acelen ne
evetSana mı soracak?
Bana bunun cevabını ver
>> SerBenfiquista.com - Fórum de adeptos do Sport Lisboa e Benfica - Índicevayy neşe saçıyormuş antrenmanda sözleşmeyi uzatalım o halde maskot olarak dursun. gerçi bu kiloyla verecegi katkı o olur
Kanka ne teknik heyeti ne zorlaması ya,ndombele totnımda idman kamp yapmadan geldi bizde koca 1 sene antrenman yaptı daha da kilo alarak ayrıldıBu herifin kilo vermesi sorun değil anında verir. Mesele çeviklik, hız gibi unsurları keskin tutabilmek. Bunun için de teknik heyetin bu adamı zorlaması şart üst düzey antrenmanlarla