Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.977
- 51.197
- 3.683
Seni çok gergin gördüm kanks yav77 kilo söylemi bizden çıkmadı mı? Pek fblilere söylüyor gibi değil, genel bir cevap vermiş kilo söylemlerine yönelik ve umurumda değilsiniz demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni çok gergin gördüm kanks yav77 kilo söylemi bizden çıkmadı mı? Pek fblilere söylüyor gibi değil, genel bir cevap vermiş kilo söylemlerine yönelik ve umurumda değilsiniz demiş.
Rodop dedi de bakalım yener hoca ne diyecek. Belki doğrulamayacak77yi söyleyen Yener İnce
Bu adama laf yarıştıramazsın dostum yazık etme kendine77yi Yener söylemedi mi yav kime laf ediyor
Götün kalkmıyor işte hala neyin şovunu yapıyorsun
Doktorun dediği doğru, programı takip ediyoruz de geç
Durup durduk yerde böyle kolpa da sallanmaz yavRodop dedi de bakalım yener hoca ne diyecek. Belki doğrulamayacak
Osimhen sakatlandı, üstüne İcardi de bize laf sokuyor. Gerginlikten ok gibi fırlamak üzereyim.Seni çok gergin gördüm kanks yavİskenderun'a yolun düşerse beklerim.Alemlere akarız..
Kilolu olduğu kesin ama rakamlar yanlış olabilir. En az 4-5 kilo fazlası var herhalde, özellikle gövde kısmında. Suratı ve boynu zayıflamış biraz sezon açılışına göreDurup durduk yerde böyle kolpa da sallanmaz yav
77 gündemini ortaya atan Yener
Geçen sene 81 doğruysa ilk sezonunda kesinlikle daha zayıftı, 4-5 kilo azdı yani
Şu an o döneme göre net +10, Inter dönemine girmiyorum.
Neyse bu gündemi oluşturan Rodopla Yener sonuç olarak. Sahada cevap vermesi için de Osi sakatlığında şansı olacak, görücez.
Hemen yatılıya geliyorum Muradım çok naziksinSeni çok gergin gördüm kanks yavİskenderun'a yolun düşerse beklerim.Alemlere akarız..
Aynı habere göre zaten 4-5 kilo fazlası var onu da 15 gün içinde verecek denmişti.Kilolu olduğu kesin ama rakamlar yanlış olabilir. En az 4-5 kilo fazlası var herhalde, özellikle gövde kısmında. Suratı ve boynu zayıflamış biraz sezon açılışına göre
Tam bir Fb'li yorumu gibi yorum.Bu oyuncu önümüzdeki yaz Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin en büyük favorisi olur.
Futbolla pek ilgisi kalmamış görünüyor.
Biraz geç kalmışlar yine sanki. 2 aydır şu kilo işini halletmeliydiler. Bizimkilerin aklı hep yumurta kapıya dayanınca çalışıyorAynı habere göre zaten 4-5 kilo fazlası var onu da 15 gün içinde verecek denmişti.