GSC Haber Mauro Icardi, Kilosuyla İlgili Paylaşıma Yanıt Verdi

Kilolu olduğu kesin ama rakamlar yanlış olabilir. En az 4-5 kilo fazlası var herhalde, özellikle gövde kısmında. Suratı ve boynu zayıflamış biraz sezon açılışına göre
Bana tam tersi daha zayıf geldi ama kilo aldı gibi geliyor, gıdı düşmüş ama vücut kalınlaşmış

Normalde de tüm vücuda dağılıyor kilosu zaten göbek yapan bir yapıda değil

Biraz geç kalmışlar yine sanki. 2 aydır şu kilo işini halletmeliydiler. Bizimkilerin aklı hep yumurta kapıya dayanınca çalışıyor
En başından beri Ekim ayında tam olarak hazır olacak diye açıkladılar. Hatırla kamp zamanı da İcardi'nin tam hazır olması Ekim ayında olacak diyorlardı.

Her maç kalenin ağzında bomboş pozisyonda topu içeri ben atayım diye ikram gelir diye düşünüyorsan yanılıyorsun

90 fln heralde 75 80 85 diye gidip durduğuna göre
Kralı sinirlendirdiklerine göre rakiplerin ...
17798 (21).webp
... tehlikede

dünkü programda hoca da üstü kapalı söyledi kilo aldığını
program dahilinde istenilen seviyeye gelecek dedi
boş yapmasın icardi

En başından beri Ekim ayında tam olarak hazır olacak diye açıkladılar. Hatırla kamp zamanı da İcardi'nin tam hazır olması Ekim ayında olacak diyorlardı.
O dediğin sakatlık içindi ama. Hem sakatlık sürecinde kilosu kontrol altında tutulmalıydı o olmadı bari sezon açılışından şu ana kadar diyet ile kilo verilseydi bari

Tam bir Fb'li yorumu gibi yorum.
İşine saygısı olmayan tipleri görünce dayanamıyorum.1 senedir futbol oynamadan 10 milyon Euro kemiksiz para alan bir oyuncunun tam formda olmasını kimse beklemiyor ama ortalıkta besili dana gibi dolaşması kendi mesleğine saygısızlık.
Bu arada NKFVAS.

O dediğin sakatlık içindi ama. Hem sakatlık sürecinde kilosu kontrol altında tutulmalıydı o olmadı bari sezon açılışından şu ana kadar diyet ile kilo verilseydi bari
Belki bunlar plan dahilindedir. Kas kaybetmemesi, ayağındaki bağların güçlenmesi için vb. bir planlamadır. Bunu Ekim ayında göreceğiz. Ekim ayının 2. haftasında hazır olursa demek ki planlama böyleymiş olmazsa demek ki plana uyulmamış diye o zaman anlarız. Sonuçta Ekim ayı diye boş yere dememişlerdir.

150 kilo olsam bile saplarım demiş kralım. Yuvarlanarak atarım, yine atarım golümü demiş.

İşine saygısı olmayan tipleri görünce dayanamıyorum.1 senedir futbol oynamadan 10 milyon Euro kemiksiz para alan bir oyuncunun tam formda olmasını kimse beklemiyor ama ortalıkta besili dana gibi dolaşması kendi mesleğine saygısızlık.
Bu arada NKFVAS.
İşine sayıgısı olup olmadığını bilemeyiz. Hocanın dediğine göre de gayet saygılı. En başından kampa katıldığından beri adamın hazır olması Ekim ayını bulacak dediler, program planlama buna göre dediler. Ekim ayının 2. haftası göreceğiz yani çalışıp çalışmadığını.

Belki bunlar plan dahilindedir. Kas kaybetmemesi, ayağındaki bağların güçlenmesi için vb. bir planlamadır. Bunu Ekim ayında göreceğiz. Ekim ayının 2. haftasında hazır olursa demek ki planlama böyleymiş olmazsa demek ki plana uyulmamış diye o zaman anlarız. Sonuçta Ekim ayı diye boş yere dememişlerdir.
O zaman sakatlık sürecinde fazla kilo almaması sağlanmalıydı. Herşey yönetimde ve teknik ekipte biter bir kulüpte. Aynı icardi psg'de olsa şuan gayet fit dönmüştü sakatlıktan. Biz avrupa takımı disiplinine bir türlü ulaşamıyoruz herhangi bir konuda. Hep kısa vadeli planlar, anlık reaksiyonlar

Mauro Icardi, kilosuyla ilgili paylaşıma yanıt verdi.

"En son 77 kilo olduğumda sanırım 14 yaşındaydım. Saf olmayın, benim için endişelendiğiniz için teşekkürler. Herkese selamlar, 75, 80 ya da 85 kilo fark etmez, son 3 yıldır gollerimi ve kupalarımı kutlamaktan vazgeçmediniz. Haterlara da selam söyleyin! 😘😘"
ama reis rahat 90mvarsin yav

77 olmasa da 80-82 arasında olması lazım ideal kilosunun. 87 işi doğruysa rahat 5 kilo fazlası var

Geri
Üst Alt