Tier 1 Mauro Icardi, Menajeri Tarafından Juventus'a Önerildi

İcardi

• Kullanılan toplam oy
    91
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip bizi elemeye çalışsın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tVxcNVI.webp

Ligde bu sezon 7 macta 11 basladi toplam 9 golu var. Gitsin diyenler ne yasiyor merak ediyorum. En Nesyri kazmasinin minimum 20 milyon ettigi piyasada İcardi gibi bir adami tekrar nerden bulacaksiniz merak ediyorum. Futbol cok nankor bir piyasa bu cok net. Bu adam tek basina yuzbinlerce cocugu Galatasarayli yapti. Son donemdeki halini bende begenmiyorum ama bu sekilde ayrilmamak lazim. İki tarafida uzmeyecek bir maasla devam edilmeli 2 sene daha.

Ligde bu sezon 7 macta 11 basladi toplam 9 golu var. Gitsin diyenler ne yasiyor merak ediyorum. En Nesyri kazmasinin minimum 20 milyon ettigi piyasada İcardi gibi bir adami tekrar nerden bulacaksiniz merak ediyorum. Futbol cok nankor bir piyasa bu cok net. Bu adam tek basina yuzbinlerce cocugu Galatasarayli yapti. Son donemdeki halini bende begenmiyorum ama bu sekilde ayrilmamak lazim. İki tarafida uzmeyecek bir maasla devam edilmeli 2 sene daha.
attıgı golleri izlemesek

Uzun zamandır yüz ifadesi değişmediği için
Açıkçası 10 günlük izin zamanında koşa koşa gitmeyi tercih ettiği için " kalıp idman yapmalıydı uzun süre oynamadığından ötürü"
Gitmesini istiyorum ancak .yerine oyuncu getiremememiz ihtimalini düşününce bir garip oluyorum.

Kralım bir tur daha geçirtecek bize heykeli dikilmeli artık

Siz gidin önce orta saha transferini bitirin. Juventus maçında orta saha tek Torreiraya emanet. İcardiyi satan gece Dragos sahilinde işe çıksın. Adam bir nesli Galatasaralı yaptı. Tek başına bütün yönetimden çok faydası oldu takıma. Nankörlüğe gerek yok. Erden başkana yaptığınızı Icardiye de yapmayın. Gidecekse de hak ettiği gibi uğurlanır ama elemedeki rakibine değil.

Nankörlük değil misyonunu tamamladı hakkını verdi davul zurna ile uğurlama değil ama bizden Juventus yapması bizim yararımıza umarım olur ki kötü ayrılmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt