Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.244
- 1.017
- 1.778
Ne nankör bir milletiz arkadaş 3 yıl sırtında taşidi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaale almıyorum dostum
Gitmesi üzer
konudaki son mesajım bi daha da girmem, sakatlık yarım bıraktı prime icardi son kez totnım maçında sahadaydı.Şöyle bir düşündüm gerçek olduğunu içim acıdı be. Sanki bir şeyler yarım kalmış gibi geliyor.
2 yıldır hocam o 3 yıl nereden çıktı?Ne nankör bir milletiz arkadaş 3 yıl sırtında taşidi adam
Bırak bu duygusallığı Vasfi. Adam Bizim için zarar.konudaki son mesajım bi daha da girmem, sakatlık yarım bıraktı prime icardi son kez totnım maçında sahadaydı.
attıgı golleri izlemesekLigde bu sezon 7 macta 11 basladi toplam 9 golu var. Gitsin diyenler ne yasiyor merak ediyorum. En Nesyri kazmasinin minimum 20 milyon ettigi piyasada İcardi gibi bir adami tekrar nerden bulacaksiniz merak ediyorum. Futbol cok nankor bir piyasa bu cok net. Bu adam tek basina yuzbinlerce cocugu Galatasarayli yapti. Son donemdeki halini bende begenmiyorum ama bu sekilde ayrilmamak lazim. İki tarafida uzmeyecek bir maasla devam edilmeli 2 sene daha.
Giderse Ahmed Kutucu izlerizattıgı golleri izlemesek
izlerim benGiderse Ahmed Kutucu izleriz
1 halt edemez de elenmek daha iyi zaten lig için