- 14 Haziran 2009
- 29.762
- 14.718
- 2.868
Menajer oyunu gibi duruyor. Icardi'nin sözleşme alabilmesi için aba altından sopa gösteriyorlar gibi. Juventus ne yapsın sahada koşmayı geçtim yürüyemeyen Icardi'yi :crushed: Boş işler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz beyinleri varsa gönderip kurtulurlar
Direk gibi bizim ceza sahasına diksinler, yeter. Onların bizdeki gjbi orta özürlü, yada pas özürlü oyuncuları yok. Rakibine oyuncu vermek kadar saçma birşey olamaz.15 gunde mı yapacak bunu
orda 3 ay topa degdırmezler bunu
Yok rts doğrudur juve bir turlu forvet bulamadi, spagetti de icardinin eski hocası.Menajer oyunu gibi duruyor. Icardi'nin sözleşme alabilmesi için aba altından sopa gösteriyorlar gibi. Juventus ne yapsın sahada koşmayı geçtim yürüyemeyen Icardi'yi :crushed: Boş işler.
İcardin gidecek dostum acı var mısezon sonu, bunlar şu an forvet alamaz icardinin gittiğini gören +10m ekler ve zaman dar osimhen cezalı olsa forvette kaan ayhan görürüz.
sen kendi derdine yan olm 1.ligde passolig geçiyor mu araştırİcardin gidecek dostum acı var mı
Yaw he he15 gunde mı yapacak bunu
orda 3 ay topa degdırmezler bunu
Sokak söylemleri ha? Ağlatmasen kendi derdine yan olm 1.ligde passolig geçiyor mu araştır
Dostum biz sizin gibi büyütülmedik yahut devlet desteği almadık bide memleketsiz değiliz 2 maç kaybedince passolig kombine yakmıyoruzsen kendi derdine yan olm 1.ligde passolig geçiyor mu araştır
feramuzu hop hop hoplatan bir yorum olmuşsen kendi derdine yan olm 1.ligde passolig geçiyor mu araştır
şu yorumu ben alsam uyuyamam 1 haftaferamuzu hop hop hoplatan bir yorum olmuş