Mauro Icardi, PFDK'ya Sevk Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tedbirsiz veriyorlar 1 maç verip Beşiktaş maçında oynatmamak için sadece zaten.

Şeytan varsa, Allah’ta var.

Göreceğiz mor suratlarınızı yine

Görüntü olsa mac gecesi sizmisti coktan. Fb kopegi Bein saklayacak paylasmayacak he?

Yönetime sallayacanıza örgütlü tepki koyun

Sen zaten 30 milyon adamız diyorsan ama şu kararları alan yapıyla 10 yıldır mücadele edemiyorsan daha bile çok ezerler seni

Bu sessizlik neden acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha yeni emre mor herkesin gözü önünde taraftara nah işareti yaptı sevk edildiğini duydunuz mu? Şikeci şerefsizler bütün tuşlara basıyor tff,mhk ellerinde ne kadar koz varsa kullanıyo bizim yönetim de kafasını eğip susuyor

Bizim yönetimin centilmen ayakları deli ediyor beni. Karşımızda tescilli şikeci, çirkef camia var, onlar ne anlar efendilikten, çıkacaksın karşılığını vereceksin. Sus pus olup karşı gelmedikçe üzerimize daha çok gelirler.

Daha yeni emre mor herkesin gözü önünde taraftara nah işareti yaptı sevk edildiğini duydunuz mu? Şikeci şerefsizler bütün tuşlara basıyor tff,mhk ellerinde ne kadar koz varsa kullanıyo bizim yönetim de kafasını eğip susuyor

iyi oldu hatırlatman. bjk tribününe bol bol nah çekelim madem legal.

Rok sevdiğim bir adam değil ama salak da değil, adam haftalardır devlet Fenerbahçe ile anlaştı, şampiyon yapacaklar diyor, mesela dursun da çıkıp Murat kurum için İstanbul'a çok iyi gelecek diyor.

25 milyon taraftar diye atıp tutmasını iyi biliyor konuşanlar, zerre güç yok ortada. Bu sene muhtemelen futbol tarihinin en kirli senesi, 3-5 sene sonra ortaya çıkar.

Yönetime sallayacanıza örgütlü tepki koyun

Sen zaten 30 milyon adamız diyorsan ama şu kararları alan yapıyla 10 yıldır mücadele edemiyorsan daha bile çok ezerler seni
Yönetim liderlik edecekki millet tepki koyacak. Başsız bir topluluk nasıl birlik olup neye tepki koyabilir

Yönetime iyi uykular. Korkak pisirik yönetim istemiyorum!

TFF yönetiminde Fenerli taşeron baskısı ve genel gaz alma olarak görüyorum. Ciddiyeti oluşursa da çok şaşırmam, genel olarak hiçbir şeye şaşırmıyorum çünkü.

Kulübün sessiz kalması da baya ilginç.

işte mehmet ağarlar bu gibi günler için gerekli

türkiyede realite bu

fbjkli chpli teröristlerin gazına gelip bu adamıda uzaklaştırdık

MADDE 41 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET, TEHDİT ve TÜKÜRME (1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan veya basın ve yayın organları veya sosyal medya aracılığıyla bu eylemleri gerçekleştiren; (a) Futbolculara 2 ila 5; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise 3 ila 7 müsabakadan men cezası,

Yönetim uyuyormu arkadas ? Eger böyle bisey varsa beinsportsdan bu görüntüyü isticeksin varsa böyle bisey cezanı çekeceksin ama kim oldugu belli olmayan tost makinesiyle çekilmiş video yüzünden ceza yerse bu icardi o zaman 1 dk durmayın orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt