Mauro Icardi, PFDK'ya Sevk Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tedbirsiz oldugu icin ceza almayabilirmis. Ceza alirsa ama en asagi 2 mac olacakmis yani bjkye karsi kesin yok. Abv bu duzenin. Ali bu sene gercekten bi cok seyi ayarlamis

Bakambu olsa 1-2 maç cezaya bişe demezdim

Ama icardinin hareketi tribünlere yaptığını sanmıyorum

Tedbirsiz oldugu icin ceza almayabilirmis. Ceza alirsa ama en asagi 2 mac olacakmis yani bjkye karsi kesin yok. Abv bu duzenin. Ali bu sene gercekten bi cok seyi ayarlamis
En az 2 mac olacagi gibi bir algiya dusmeyin. Rosier hakeme hareket cekti herkesin onunde 1 mac yemisti.

Bizim yönetim ne yapmaya çalışıyor? Eğer İcardi böyle bir şey yapmışsa tamam çıkıp açıklasınlar. Bu görüntüler montaj duruyor adam bu salak saçma görüntülerden pfdk'ya sevk ediliyor. Bizim yönetim hala uyuyor. Mektup falan yazıyorlar herhalde...

Ulan görüntüler çıkar çıkmaz suç duyurusunda bulunup bunu resmi organlardan açıklasana. Bak şimdi sevk ettiler hala bir açıklama yok. Yemin ederim adamlar bizi şişe dizdi "ligi bitirtmeyizden" nerelere geldik. Yazıklar olsun...

En az 2 mac olacagi gibi bir algiya dusmeyin. Rosier hakeme hareket cekti herkesin onunde 1 mac yemisti.
O zaman farklıydı şuan maalesef politik anlamda en güçsüz yönetim bizde 4 takım arasında.Sunu tsye yada bjkye bile yapsalar 3dk sonra her yere çıkar kaos çıkarırlardi hemen.

Abicim oyle bir hareket yok, video montaj! Ulan bunlar kafayi mi yedi arkadas, ic savas filan mi cikartacaklar ne yapacaklar anlamadim, isin iyicene suyu cikti olacak is degil!!

Ne kadar ne görüntüsü var da ceza alıyor
Maçın üstünden bir hafta geçmiş sosyal medya şişirmelerine dayanarak bir sevk skandal iş
Hayır tarafların üzerine yuruüş el hareketi mi yapmış
Rakip futbolcu ya da hakem üzerine bir hareket mi var hakaret mi var nedir abi bu iş
Sıktı artık koçun şu arkadan dönen oyunlari
Uşak 4-5 kulüple mi uğraşacaksın hakemle mi uğraşacaksın federasyonla mı
Siyasetle futbolun bu kadar içerisindeyken yakında 30 takımda bir b** çuvali ligimiz olur

Son umudumuz erden o da böyle devam ederse geçmiş olsun diyebiliriz ,Okan Hoca daha çok direnemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt