- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
kapansınlar zaha forvete koyarsak döner döner vururHayır, bjk kapalı oynayıp kontra oynamaya çalışacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapansınlar zaha forvete koyarsak döner döner vururHayır, bjk kapalı oynayıp kontra oynamaya çalışacaktır.
Vinicius varken oynatmaz zahayı. O da gol atacak diye bekleriz arrıkkapansınlar zaha forvete koyarsak döner döner vurur
okan buruk suan deli gibi bjk maclarını ızlıyormus ahbabVinicius varken oynatmaz zahayı. O da gol atacak diye bekleriz arrık
Kapalı savunmaya karşı tek santrafor olarak zahanin ne yapacağını, nerde durması gerektiğini bile bildiğini sanmıyorum zaten bunu istanbulspor maçının ilk 45 dakikasında gösterdi, diğer forvet arkadaşın da kendi etrafında 180 derece dönüş bile yapabilmesi 2.5 ay sürüyor yaklaşıkkapansınlar zaha forvete koyarsak döner döner vurur
Öyle bir durum inşallah olmaz ama ola ki İcardi ceza alırsa kesinlikle Zaha forvet oynamalı, hatta İcardi ceza almasa bile Zaha bundan sonra ikinci forvet ya da direk forvet olarak oynamalı. Vincius falan boş iş başka bir karavana daha o adam.Vinicius varken oynatmaz zahayı. O da gol atacak diye bekleriz arrık
Aynen öyle hukuk yok ortada. Güçlülerin hukuku var buralarda malesefYönetim sağlam bir açıklama yapmazsa ve icardiye sahip cikmazsa mutlaka ceza verir bu serefsizler
kerem aktürkoglu forvete gececek öyleyse yapacak bisey yokKapalı savunmaya karşı tek santrafor olarak zahanin ne yapacağını, nerde durması gerektiğini bile bildiğini sanmıyorum zaten bunu istanbulspor maçının ilk 45 dakikasında gösterdi, diğer forvet arkadaşın da kendi etrafında 180 derece dönüş bile yapabilmesi 2.5 ay sürüyor yaklaşık
goruntuler montaj mı admınımÇok belliydi, demiştim.
Hani sevkedilemezdi lan