Mauro Icardi, PFDK'ya Sevk Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftar montajlı görüntüyü ortalığa salan video designer olan o montajcı itneyi bulsaydı bari. Yönetimimiz yok bari taraftar mücadele etsin bunlarla

Ortada doğru dürüst bir kanıt yok montaj görüntüyle algıyla sırf it sürülerinin gazını almak için anca 1 maç ceza verirler onu da puan kaybı ihtimali olabilecek bjk maçına ayarlamışlar tedbirsiz sevkin nedeni o Antalyaya oynasın bjkye oynamasın hesaba kitaba kurulan tezgaha bak ama bu pislikleri yüzünden 10 yıldır şampiyon olamıyorlar inş yine olamayacaklar

kapansınlar zaha forvete koyarsak döner döner vurur
Kapalı savunmaya karşı tek santrafor olarak zahanin ne yapacağını, nerde durması gerektiğini bile bildiğini sanmıyorum zaten bunu istanbulspor maçının ilk 45 dakikasında gösterdi, diğer forvet arkadaşın da kendi etrafında 180 derece dönüş bile yapabilmesi 2.5 ay sürüyor yaklaşık

Vinicius varken oynatmaz zahayı. O da gol atacak diye bekleriz arrık
Öyle bir durum inşallah olmaz ama ola ki İcardi ceza alırsa kesinlikle Zaha forvet oynamalı, hatta İcardi ceza almasa bile Zaha bundan sonra ikinci forvet ya da direk forvet olarak oynamalı. Vincius falan boş iş başka bir karavana daha o adam.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

antalya maçı bittiği an 1 maç cezayı döşeyecekler o maçta da puan kaybı olursa yönetim seneye konuşacakmış seyredin cümbüşü

Ne icardi korkusuymus lan bu. Hagi zamaninda twitter olsaydı 10 mac oynayamazdi demek

Vinicius Besiktas macinda kafasina carpan top sayesinde gol, götüne carpan topla bir assist yapar ve kahrol mini sikeciler.

Kapalı savunmaya karşı tek santrafor olarak zahanin ne yapacağını, nerde durması gerektiğini bile bildiğini sanmıyorum zaten bunu istanbulspor maçının ilk 45 dakikasında gösterdi, diğer forvet arkadaşın da kendi etrafında 180 derece dönüş bile yapabilmesi 2.5 ay sürüyor yaklaşık
kerem aktürkoglu forvete gececek öyleyse yapacak bisey yok

Noldu şimdi montaj değil miymiş video? 144p görüntüden futbolcusu ceza yiyen ilk kulüp olarak da tarihe geçirirler bizi. Bizde böyle yönetim varken istediklerini yaparlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt