Mauro Icardi, PFDK'ya Sevk Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

samet ceza almamıs tükürükten aynı madde

Öyle bir çete kurmuşlarki 144p montajlı görüntüyle yaptıkları algıyla bizim taraftarı bile bezdirmişler. Kusura bakmayın da bu şerefsizlerin algılarına boyun eğersek biz zaten kaybetmişiz demektir. O cezayı alırsa icardi tüm gs camiasi ve taraftarına yazıklar olsun

tedbirsiz dediğine göre antalya maçına kadar ceza açıklanmaz antalya maçında oynar .

maçtan sonra cezayı açıklayıp en az 2 maç verirler ve bck maçını kaçırmış olur icardi

yavşak sürüleri ilmik ilmik örüyolar kurguyu.

böyle bişi yok arkadaş

Yönetim istifa!!!!!!!!! Günlerdir bir aciklama bile yapmiyorsunuz aga?? Neredesiniz?
Al böyle sevk ederler iste montajli resimlerle bravo

Ceza çıkma ihtimali bana göre yok. Ankaragücü başvurusu yüzünden yapılan bir sevk boxer'ı mı düzelttim anlık kaşıdım der bir şey de çıkmaz çıkmaması lazım.

Görüntünün montaj olduğunu kanıtlasana yönetim neden susuyorsun

Sevk ettiklerine göre görüntüleri paylaşmaları lazım
Erden başkan filan dinlemeden konuşması lazım artik

Bi bizim oyuncular tencereyle çekilmiş video ile sevk edilir zaten.

Görüntünün montaj olduğunu kanıtlasana yönetim neden susuyorsun
Montaj olduğunun kanıtlanacak bir tarafı yok ki zaten gayrimeşru bir görüntü. Bulanık bir illegal görüntünün hukuk önünde hiç bir değeri olmadığını bilmiyor mu o tff'deki sözde hukukçular. Yönetim bunlara yaptığı hukuksuzluğun hesabını sormalı resmi siteden

Baktılar takım puan kaybetmiyor dolu dizgin gidiyor puan kaybı olabilecek deplasman derbisi var oyunu kurmuşlar bugün mü aklınıza geldi sevk etmek salı çarşamba etseydiniz bugün karar çıkardı 1 maç ki montaj görüntü 3-4 maç veremezler Antalya maçında oynamazdı ama yok bjk maçında oynamasın değil mi puan kaybı ihtimali o maç daha fazla Allah büyük kurulan tuzakları bozar ama yönetimin suskunluğu akıl alır gibi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt