Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha içi yetmez.bu firavunların saha dışında yaptıkları şerefsizliklere neden boyun eğiyoruz. Yeter artık beTedbirsiz olması bile planlı programlı. Ceza verecekler ama bjk maçına kadar ceza biter düşüncesiyle hemen vermek istemiyorlar. Antalya maçını zaten kazanacaklar diye bakıyorlar. Bjk maçından önce verirler cezayı. Bunları şeytan görse Allah'tan af diler "Ben bunların yanında hiçbir şeyim Allahım sen beni affet der " Öyle bir oluşuma karşı karşıyayız.
Sizi o sahaya gömmeye taraftarı da, oyuncusunu da, yönetimini de teknik heyetinin de. Kurtuluşumuz yok sizin fena hırslandırdınız, kaçacak yer arayacaksınız babası belirsiz, anası kahpe evlatları.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimkiler siyasetten öyle bir korkuyor ki 2 açıklama yaptırana kadar taraftari kabiz ediyorlar. Her açıklama nazlana nazlana geliyorKarşı tarafta yoneticilerin oyuncularını herturlu korurken bizim oyuncular ne düşünüyor acaba hoca harici koruyan yok
Tedbirsiz olduğu için antalya macinda oynuyor antalya maci sonrasi ceza aciklanirsa bjk macinda yok. Bjk macinda oynamasin diye ceza verecekler. Tedbirli olda antalya macinda da yoktu cezasi 1 mac olsa orda cekmis olacaktiMax 2 alacak ama tedbirsiz sevk ne ben onu anlamadım düşmanlık yapıyorlar kaldı ki İcardi ne kadar formsuz olursa olsun bjk maçında eseceğini bilmeyen yok yönetim sert olmalı
Hayır, bjk kapalı oynayıp kontra oynamaya çalışacaktır.BJKyi icardisiz daha rahat yeneriz @Uğur İz
Bir tane de benim için vurHayatımda hiç kavga etmedim ama sanırım bu sene sonu 4-5 fenerliyi yerlerde sürükleyecegim
Sene sonu beraber vuralim Ali RızaBir tane de benim için vur