Mauro Icardi, PFDK'ya Sevk Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali kocun sözlerini alintila " resimlerini cekin vs dedigi" aynisini bizde diyoruz taraftarlarimiza de. Ortalik ṣenlensin

Tedbirsiz olması bile planlı programlı. Ceza verecekler ama bjk maçına kadar ceza biter düşüncesiyle hemen vermek istemiyorlar. Antalya maçını zaten kazanacaklar diye bakıyorlar. Bjk maçından önce verirler cezayı. Bunları şeytan görse Allah'tan af diler "Ben bunların yanında hiçbir şeyim Allahım sen beni affet der " Öyle bir oluşuma karşı karşıyayız.

Sizi o sahaya gömmeyen taraftarı da, oyuncusunu da, yönetimini de teknik heyetinin de. Kurtuluşumuz yok sizin fena hırslandırdınız, kaçacak yer arayacaksınız babası belirsiz, anası kahpe evlatları.

Tedbirsiz olması bile planlı programlı. Ceza verecekler ama bjk maçına kadar ceza biter düşüncesiyle hemen vermek istemiyorlar. Antalya maçını zaten kazanacaklar diye bakıyorlar. Bjk maçından önce verirler cezayı. Bunları şeytan görse Allah'tan af diler "Ben bunların yanında hiçbir şeyim Allahım sen beni affet der " Öyle bir oluşuma karşı karşıyayız.

Sizi o sahaya gömmeye taraftarı da, oyuncusunu da, yönetimini de teknik heyetinin de. Kurtuluşumuz yok sizin fena hırslandırdınız, kaçacak yer arayacaksınız babası belirsiz, anası kahpe evlatları.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saha içi yetmez.bu firavunların saha dışında yaptıkları şerefsizliklere neden boyun eğiyoruz. Yeter artık be

az bile yapıyorlar bizim sözde yönetime.
Galatasaray yönetiminin umrunda değil Galatasaraykulubü.
başkası da değerlendirir her fırsatı.

Karşı tarafta yoneticilerin oyuncularını herturlu korurken bizim oyuncular ne düşünüyor acaba hoca harici koruyan yok

Max 2 alacak ama tedbirsiz sevk ne ben onu anlamadım düşmanlık yapıyorlar kaldı ki İcardi ne kadar formsuz olursa olsun bjk maçında eseceğini bilmeyen yok yönetim sert olmalı

yönetim güzel uyuttu bizi bu sezon helal olsun

Sen uyu yönetim sen uyu

Tezgah kurulmuş. Sürekli futbolculara madde attılar. Bi yandan da kayda aldılar. En ufak şeyde tuzağa düşürüyorlar

Max 2 alacak ama tedbirsiz sevk ne ben onu anlamadım düşmanlık yapıyorlar kaldı ki İcardi ne kadar formsuz olursa olsun bjk maçında eseceğini bilmeyen yok yönetim sert olmalı
Tedbirsiz olduğu için antalya macinda oynuyor antalya maci sonrasi ceza aciklanirsa bjk macinda yok. Bjk macinda oynamasin diye ceza verecekler. Tedbirli olda antalya macinda da yoktu cezasi 1 mac olsa orda cekmis olacakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt