Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.811
- 2.241
- 698
Yılın fotoğrafı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da kendini toparlamış gibi geldi açıkcası. Sezon başındaki hali fitten ziyade güçsüz gözüküyordu. İğne ile falan oynama işi olmaz umarım.Derbide yedeklerde olur
Yalniz kilo almis gibi gözüküyor
Arjantin'de bizim sevdigimiz kadar sevildigini sanmıyorum.La o kadar Arjantin'e gidip geliyorsun paso karı kız ortam peşindesin Reis. İnsan bi wonderkid falan ayıklar, ikon futbolcumuz diyoruz, süperstarımız diyoruz ama emekli Drogba kadar faydan yok bu konularda.
Akın abi senin yorumlarını okurken ister istemez cinnah falan filan eklediğini düşünüyom yazıya ben yavPabuç pahalı artık kral. Bu rekabet bize bayağı yarayacak orası kesin.
Hic farketmez özel hayatı sorunlu olunca ozaman esas sorun oluyor gerçi adana maçında sakatlikta oldu bencekral sakatlık bahanesiykle yengeyi çözmeye gitmiş
yırtık vardı ya nası oynasın. ağrısını azaltıp giderebileceğin bir şey değil ki bildiğim. diğer problem böyle değildi anlattıklarına göre.Bana da kendini toparlamış gibi geldi açıkcası. Sezon başındaki hali fitten ziyade güçsüz gözüküyordu. İğne ile falan oynama işi olmaz umarım.
![]()
Hoca mı o takıma küsmüş
Ahahaha , o ses tonuyla da okuyorsan hayat sana güzel dostumAkın abi senin yorumlarını okurken ister istemez cinnah falan filan eklediğini düşünüyom yazıya ben yav![]()
Aynen Akın abiAhahaha , o ses tonuyla da okuyorsan hayat sana güzel dostum![]()