Mauro Icardi, Takımla Çalışmalara Başladı

SAPLAYANZİİİİ

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Klübede alt yapıdan bi oyuncu olacağına kral olsun daha iyi :cigara:

İcardi gün boyu Okan hocayı, ne zaman oynucam ben diyen altyapı futbolcusu gibi darliyirdur.

22/23 sezonunda 0-3 kazandigimiz macta da 2-3 gün kala idmanlara baslamisti ama hoca yedek birakti

Reyiz inş mentörlük yapar sadece Osimhen'e çok kasma ben geldim, bunlara gelir gelmez çaktım sen de aynısını yapıcaksın aslanım dese kafi katkı olarak

hocam "kesinlikle oynamayacak, idmanlara başlaması için 1 hafta-10 gün zamana ihtiyacı" denen adam topla çalışmalar başlarsa uçaktan iner inmez , böyle havalı olmak için bir şeyler yazarız biz de

İnanmazsın diye link :

Bir de kas sakatlıkğından sonra idmana çıkma işinin usülü en az 1-2 gün sahada düz koşu, iyiyse duruma göre takımla idmanın bir bölümünde veya tamamında çalışma şeklinde oluyor. Bu düz koşuyu atlayıp direkt takımla çalışmış. Dümen demeyelim de ne diyelim yani

Bu arada bence Okan da oynatmak istemiyor. Terim stili "Sakatsın sakat" ayağına yatıyor. Icardi isterse hayır diyebilir mi emin değilim. Çift oynayacaksak 3lü savunma zaruri bu arada

Sakatlanmamıştı zaten söylemiştik. 2 sene önceki gibi izin istedi halletti geldi. Hoşgeldin World in best

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D
Akasya Durağı'ında Sinan ve Ali oyunu / fragman - Haber 7 Yerli Dizi

Geri
Üst Alt