GSC Haber Mauro Icardi: “Teşekkürler Galatasaray"

Bence yollar zor buluşur tekrar. Bu adam futbolu bırakınca futbolun içinde kalmaz gibi. Hayatını yaşar, keyfine bakar.
Bana da aslında biraz öyle geliyor da adam taraftarın ilgisine öyle bir alıştı ki o ilgiyi bir yerden sonra yeniden tatmak isteyebilir.

Ben kalması yönünde düşünüyordum ama
Tadında bırakmak lazım yolu açık olsun.
Çok şey verdi bu kulübe

Hagi'nin önünde yer almaz bence,avrupa kupası sebebi ile.
Sırf Avrupa kupası değil yahu

her bakımdan Hagi'nin yeri bambaşkadır

Şampiyonluk ise şampiyonluk (ki gerçek katkılı)

Kupaysa kupa (ekstrası bile var)

Bir nesili GS'lı yapmak ise alası

Kısaca İcardi GS'a gelmiş iyi oyuncular listesindedir

Hagi ise efsane kategorisindedir

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana da teşekkürler canım

gidiyorsa yolu acik olsun en azindan guzel ayrilmis oluruz

Bitirici santraforlar 37’sine kadar oynar. Bu yüzden kalması taraftarıyım normalde ama hem kendi futbola çok adapte olamıyor hem de bazı taraftarlar hadsizlik seviyesine çıkan derecede gereksiz eleştiriyor. O yüzden gitmesi doğru hamle, arar mıyız? Umarım yanılırım ama çok ararız.

Bugün gidecek, gitmeli ama 35-36 yaşında Icardi’yi kurtarıcı olarak getirirsek, bugün laf atanlar gelsin derse asıl o zaman söverim.
Okanin farklı bir taktiği yok, girdiğinde icardiden osimhen işlerini yapmasını istiyor, yapamıyor, orta sahaya geliyor, barış osimhen gibi takılıyor, öyle olunca ne icardinin bitiriciliginden faydalanabiliyoruz, ne barışın kanat performansından. Okan versatile bir TD olsa, icardiye göre ayrı oyun, osimhene göre ayrı oyun oynarsa bende kalması taraftarı olurdum. Ama oyundayken 2 kişi eksiliyor, hatta 10 numara bölgesine geçtiği için 3 kişi yok oluyor diyebiliriz. Karambol ya da ortalardan gol bulabilir icardi, bizim kanatların en son orta açtığı maçı hatırlamıyorum. İcardi mi osimhen mi yunusa orta açmıştı kafa golü bulmuştuk bir maçta.

Kendisine hiç bakmıyor bir de

Delikanlı adam ve güzel bir veda. Hoş ve olması gibi gerektiği bir veda. Burada yerin çoook büyük Mauro Emanuel Icardiiii

Hocanin denedigi sacma sapan koş koş taktiginde ayni cümleleri cogu oyuncu icin kuracaz ama icardi kalsa bile 2.forvet baris düşünülecek icardi koymadığı icin

Sırf Avrupa kupası değil yahu

her bakımdan Hagi'nin yeri bambaşkadır

Şampiyonluk ise şampiyonluk (ki gerçek katkılı)

Kupaysa kupa (ekstrası bile var)

Bir nesili GS'lı yapmak ise alası

Kısaca İcardi GS'a gelmiş iyi oyuncular listesindedir

Hagi ise efsane kategorisindedir

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hagi zaten inanılmaz bir seviye onu tartışmak bizim haddimiz değil.

Gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcu olarak Hagi 1 ise İcardi 2. olabilir.Senin ilk 5 oyuncun nedir?

Geri
Üst Alt