GSC Haber Mauro Icardi: “Teşekkürler Galatasaray"

sen bir günde unuttun gibiydi,
ben hala senli dünlerdeyim.
arıyordum, söyle, hangimizde yanlış?

hagi veyahut efsane isimler arasında olması sadece yeşil sahadan mütevellit değil- ki o konuda da rekoru kırmış bir isim icardi hakkını yemeyelim

çok basit bir sual hagi sonrası gelen isimler içinde taraftar üzerinde böylesine bir etki bırakan bir isim var mı

bu çocukları gsli yaptıdan çok daha öte bir durum koca adamlar da aynı hisleri paylaşıyor yani sosyal medyadan çok daha farklı dışarıdaki durum

bunu tüm sezon kendisini eleştiren biri olarak söylüyorum- ki dün sahneye çıkışındaki oluşan duygu patlaması bile bunu kanıtlar nitelikte

ben hagi ile çocukluğumu yaşadım, sayesinde gsli oldum, icardi asla onun yerini alamaz fakat ondan beridir çok yıldız geldi geçti böylesine ikon olan biri gelmedi ister sneijder ister melo ister muslera gibi isimler yazın yanına yaklaşmadı

keşke zahmet edip çalışsaydı ve fit kalmayı başarabilseydi de devam edelim diyebilseydik

zaten kendisine en büyük kızgınlığımız bundan kaynaklı

Seneye cift forvet garabetini görmek istemiyoruz reis kusura bakma. İkinci yarılarda oyuna alınmak zorunda olduğun için kaç puan verdik sayamadım bu sene. Genç gezici kısa bir forvet julian alvarez tarzı ve uzun pivot lazım 3. Yedek için. Bu sene Allah aşkına şu kadro mühendisliği düzgün işler inşallah.

Bu iş her ne kadar aşka dönüştürülmeye başlandısa da, özünde, profesyonel olunması gereken bir iş. Israr edilirse toxic olmaya başlayacak. Bu sezon ıslıklanmadıysa şanslı olduğu için. Seneye ıslıklanır böyle devam edilirse.
Gereksiz ısrarın her türlüsü zararlı olacak çok belli. Evet iyiydi güzeldi ama bitti. Milli arada memleketine gidip 10 gün tatil yaptığında da son kalanlar tükendi.
Son maç asist yapmış olması kimseyi aldatmamalı.

Şampiyonlar liginde, 6 ay takımda kalan bakambuyla aynı gol sayısına sahip (penaltısız ikisi de 1 gol ) birinin herhangi bir listede hagiden yukarıda yer alması mümkün değildir

Şeyh uçmaz mürit uçurur derler, birbirilerini gazlaya gazlaya yakında icardi aslında Messi ve Maradondan iyi topçu falan da diyebilirler hatta birisi yukarıda Gs tarihinde Hagiden yukarı koymuş

Valla 4 sene nasil gecti bende bilmiyorum, ilk geldiginde ne katkilar verdi hepimiz biliyoruz, son durumunu da biliyoruz. Ayrilmak en mantiklisi. Yolun acik olsun kral, tessekurler

Kiralık dönemi bittikten sonra satın alınacak mı alınmayacak mı o dönem böyle bir post daha atmıştı sanırım benzer bir iş.

Zirvede bırakmalı. Eğer kalacaksa rotasyon oyuncusu olmayı kabul etmeli. Yoksa ilk kötü oynadığı maçta taraftar yine içinden geçecek. Kötü oynadığı maçın ardından yapılan yorumları görür gibiyim: o kadar dedik sözleşme yenilemeyin, futbol bu adamı bırakmış, göbeğe bak, koşamıyor, küfür küfür küfür, seni göndermeyen bu yonetimin de abv, geçen sezon bırakmalıydı, o kadar dedik, kadro dışı bırakın disiplinsiz.

Şampiyonlar liginde, 6 ay takımda kalan bakambuyla aynı gol sayısına sahip (penaltısız ikisi de 1 gol ) birinin herhangi bir listede hagiden yukarıda yer alması mümkün değildir
coluk cocuk hocam bazıları gs tarihinin en iyi defans oyuncusunu marcao fln sanıyorlardı

Geri
Üst Alt