Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.557
- 1.741
- 1.948
sen bir günde unuttun gibiydi,
ben hala senli dünlerdeyim.
arıyordum, söyle, hangimizde yanlış?
ben hala senli dünlerdeyim.
arıyordum, söyle, hangimizde yanlış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman birilerinin icardi'ye bu soruyu sorup olayı netleştirmesi lazım :Gitmior ki. Yemeyin bu numaraları
Şampiyonlar liginde, 6 ay takımda kalan bakambuyla aynı gol sayısına sahip (penaltısız ikisi de 1 gol ) birinin herhangi bir listede hagiden yukarıda yer alması mümkün değildir
yarahmi haklıValla 4 sene nasil gecti bende bilmiyorum, ilk geldiginde ne katkilar verdi hepimiz biliyoruz, son durumunu da biliyoruz. Ayrilmak en mantiklisi. Yolun acik olsun kral, tessekurler
EYW murat onderTeşekkürler Icardi.
Çok kibarsınız.EYW murat onder
Jardel ve Ümit Karan'ın falan 1 sezon da baya golleri vardı.Şampiyonlar liginde, 6 ay takımda kalan bakambuyla aynı gol sayısına sahip (penaltısız ikisi de 1 gol ) birinin herhangi bir listede hagiden yukarıda yer alması mümkün değildir
coluk cocuk hocam bazıları gs tarihinin en iyi defans oyuncusunu marcao fln sanıyorlardıŞampiyonlar liginde, 6 ay takımda kalan bakambuyla aynı gol sayısına sahip (penaltısız ikisi de 1 gol ) birinin herhangi bir listede hagiden yukarıda yer alması mümkün değildir
Neymiş cocukları gsli yapmışÇok kibarsınız.