- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.084
- 6.838
Çoğunda yokBizim Türkler ingilizce bilmiyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoğunda yokBizim Türkler ingilizce bilmiyor mu?
Şu videoya denk geldim yorumlara baktım aman AllahımRahatsız ya
Youtube daki her videonun altında yorumu var sinir krizi geçiricem
Amatör Tvcanlı yayınlanmayan bi röportajda neden seyirciye ekstra tercüman dinletilir?
yıllık 5 6m verirsek kalabilir bence, baya sewiliyor zira. psgnin problem çıkartacağını pek zannetmiomNet bir hareketi yok tamamen hissiyat sen ne düşünüyorsun?
Neden aglayalim? On metre sprint atamayan adami mi arayacagiz? Onu ilk iki senesiyle hatirlayacagiz. Fazla duygusallasmaya gerek yok.Giderse çok ağlarız arkasından avrupa forvetsizlikten kırılıyor ikinci forvet kralı beğenmiyoruz kostaslar viniciuslar seferoviçler yakışır bu kafalara
Deniz abiye niye amatör dedin Mert abiSezon başından beri yazıyorum. Bu röportajlar Deniz Gülen gibi amatör bir isimle heba ediliyor.
Onun sebebi icardi'nin takım bulamaması ve hala geliyor gibi gün be gün konuşmasından da hasıl oluyor olabilir mi acaba??? Sevgili Can.Birgün menejeri birgün kendisi.Bu baslik uplandi simdi yeni demec sanacak millet![]()
bunu yorumlamıyorum ki - 3.5 senelik konuyu yeni demeç sanıp sövecek milletOnun sebebi icardi'nin takım bulamaması ve hala geliyor gibi gün be gün konuşmasından da hasıl oluyor olabilir mi acaba??? Sevgili Can.Birgün menejeri birgün kendisi.
Hakklısında bu aşk öyle şakkkk diye kapatılacak bir hikaye maalesef değil.Sebep o.Belli ki teklif var kabul ederse dönecek.İşin iç yapısını bilemediğimiz için beklemekten başka çare yok.bunu yorumlamıyorum ki - 3.5 senelik konuyu yeni demeç sanıp sövecek millet
ayrıca senin yönetimin sert kararı veremiyorsa ya da "Yok abi ben söylememe" modunda konuyu kapatamıyorsa çoktan ya da "gündemde kalsın öyle boşver" modundaysa diyecek bir şey yok.