Mauro Icardi: "Umarım Galatasaray'da daha fazla hikaye yazarım"

canlı yayınlanmayan bi röportajda neden seyirciye ekstra tercüman dinletilir?

Giderse çok ağlarız arkasından avrupa forvetsizlikten kırılıyor ikinci forvet kralı beğenmiyoruz kostaslar viniciuslar seferoviçler yakışır bu kafalara

Giderse çok ağlarız arkasından avrupa forvetsizlikten kırılıyor ikinci forvet kralı beğenmiyoruz kostaslar viniciuslar seferoviçler yakışır bu kafalara
Neden aglayalim? On metre sprint atamayan adami mi arayacagiz? Onu ilk iki senesiyle hatirlayacagiz. Fazla duygusallasmaya gerek yok.

Eğer fiyatta anlaşılıp gelecek ise; şahsi fikrim kesinlikle kontratta 1-Surat asmaması 2-Oyuna girmem dememesi 3-İdmanların tümünde yer alacağını taahhüt etmesi şart oğlu şart olmalı.Bu hususlar taraftara acı veriyor.

Bu baslik uplandi simdi yeni demec sanacak millet :)

Onun sebebi icardi'nin takım bulamaması ve hala geliyor gibi gün be gün konuşmasından da hasıl oluyor olabilir mi acaba??? Sevgili Can.Birgün menejeri birgün kendisi.
bunu yorumlamıyorum ki - 3.5 senelik konuyu yeni demeç sanıp sövecek millet :D

ayrıca senin yönetimin sert kararı veremiyorsa ya da "Yok abi ben söylememe" modunda konuyu kapatamıyorsa çoktan ya da "gündemde kalsın öyle boşver" modundaysa diyecek bir şey yok.

Gene saçma sapan bi foto paylaşıp gavatlığını konuşturmuş. Olm hasta ruhlu musun sen ya?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

bunu yorumlamıyorum ki - 3.5 senelik konuyu yeni demeç sanıp sövecek millet :D

ayrıca senin yönetimin sert kararı veremiyorsa ya da "Yok abi ben söylememe" modunda konuyu kapatamıyorsa çoktan ya da "gündemde kalsın öyle boşver" modundaysa diyecek bir şey yok.
Hakklısında bu aşk öyle şakkkk diye kapatılacak bir hikaye maalesef değil.Sebep o.Belli ki teklif var kabul ederse dönecek.İşin iç yapısını bilemediğimiz için beklemekten başka çare yok.

Geri
Üst Alt