- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
#31Kaç numarayı veriyoruz kendisine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#31Kaç numarayı veriyoruz kendisine
Babası Galatasaraylı olan insanlara her zaman imrenmişimdir. Siz hiç Fenerbahçeli bir ailede büyümek ne demek biliyor musunuz?baba icardi gelmiş diye koşarak salon gittim. adam devrilmiş koltuğa uyuyor.
biz nöbette boşuna mı kendimizi yırtıyoruz ?
EvetBabası Galatasaraylı olan insanlara her zaman imrenmişimdir. Siz hiç Fenerbahçeli bir ailede büyümek ne demek biliyor musunuz?
bana babamı övme MahirimBabası Galatasaraylı olan insanlara her zaman imrenmişimdir. Siz hiç Fenerbahçeli bir ailede büyümek ne demek biliyor musunuz?
Doruk yapma rica ederim. Bir babaanne hikayesi daha dinlemek istemiyorum.bana babamı övme Mahirim
içi beni, dışı seni yakar![]()
allah göstermesinBabası Galatasaraylı olan insanlara her zaman imrenmişimdir. Siz hiç Fenerbahçeli bir ailede büyümek ne demek biliyor musunuz?
Bu dandik uyarlama parçayla bu videoların güzel mi olduğu iddia ediliyor. Bir Motörhead falan koysunlar da insanlar gaza gelsin bari.
Şarkı uyumu güzel olmuş kanksVideoyu da beğendim kanks
![]()
Babası Galatasaraylı olan insanlara her zaman imrenmişimdir. Siz hiç Fenerbahçeli bir ailede büyümek ne demek biliyor musunuz?
Ben temsili diyelim kankshak ile batılın savaşı gibi !!
baba icardi gelmiş diye koşarak salon gittim. adam devrilmiş koltuğa uyuyor.
biz nöbette boşuna mı kendimizi yırtıyoruz ?
seni 24 de durduran sebep neydi neden 25 değil mesela24 gol atar.
Öyle derin duygular hissettim.seni 24 de durduran sebep neydi neden 25 değil mesela