Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.659
- 90.254
- 5.003
Hoaydaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi 24 yaşında felan değilmi yahu karısı 32 yaşındamıymış vay anasını
real madrid Wanda yüzünden Icardi'den vazgecti. Inter ile kavgali bu kadin yüzünden, Juventus'da sogumaya basladiSebebi neymis?
Hiç beğenmiyorum bunu. Hem kişisel olarak hemde oyuncu olarak. Overated
Onlari biliyorum da neden fotograflari yakmis onu anlamadim, bunlar sevgili degil mi?real madrid Wanda yüzünden Icardi'den vazgecti. Inter ile kavgali bu kadin yüzünden, Juventus'da sogumaya basladi
postalamistir kadiniOnlari biliyorum da neden fotograflari yakmis onu anlamadim, bunlar sevgili degil mi?
Zannetmiyorum ya daha dun macta beraber tribunde izlediler, oyle asklari bir anda bitmis olamaz bence arkasinda baska bir sebep var.postalamistir kadini
postalamistir kadini
menajerlikten atmis olabilirZannetmiyorum ya daha dun macta beraber tribunde izlediler, oyle asklari bir anda bitmis olamaz bence arkasinda baska bir sebep var.
Bana gore en iyi Bitiricilerden birisi. Oyununu begeniyorumBU AYININ KONUSUNU KİLİTLEYELİM MUSAP BEY @Musap Aydinli
oyununu boşverelim beyefendi,,Bana gore en iyi Bitiricilerden birisi. Oyununu begeniyorum