Mauro Icardi'nin Sözleşme Detayları Açıklandı

Buyuk Cimbomlu Icardi aslinda belese oynamak istemis ama etik olmaz diye boyle bir karar alinmis

oyuncuya 6.750 diye okuyunca nee dedim ekran başında, devamını okuyunca inanamadım gözlerime. bu nasıl bir soygun erden başkanım nasıl ikna ettin çok merak ediyorum

dün icardi de dedi zaten, kulübün şartlarını biliyordum...
Gerçekten iki tarafta fedakarlık etmiş. Kim ne derse desin, psgyi beraber yemişler.
Tutarsa 4 sene forvet aramayız, çok isterse 32-33te gider sgdsf
İstemiyorsa da kalsın. .d.d İnşallah tutarsın, çok istiyorum.

Şimdi açtım yeni öğrendim nedir abi bu, bu resmen soygun böyle bir anlaşmayı nasıl kabul etmiş PSG? Şoktayım.

Bu resmen hırsızlık ;D

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardi başarılı olursa bizde başka takıma gitmez Türkiye'de ben size diyim. İsteyen istediği parayı versin gitmez. Önemli olan burayı sevmesi ve PSG yi ikna etmek. Haricinde zaten bjk seneye kimseye para veremez. Fb ye gidecek olsa giderdi zaten. Keşke opsiyon olsaydı ama yinede sanki bu adam bizde kalacak gibi hissediyorum

Ulan buna inaniyor musunuz :asd: yapmayin etmeyin :asd: :asd:

€750k'ya Icardi'yi oynatma firsatini herkes tepti bize mi kaldi yani :asd:

Ama tabii kulup ne diyorsa dogrudur! Icardi bos mukaveleye imza atmistir.

Yenge kaç para aldi onu da kapta bildirmek gerekir 750 bine icardi olmayacağını tahmin ediyoruz hepimiz diye dusunuyorum :asd:
Siz bir şeyi kaçırıyorsunuz açıklamada İcardi PSG'den kazandığı parayı kazanacak hali hazırda yani İcardi'nin bir maddi kaybı yok. Burada iyiliği yapan PSG. Wanda normal menajerlik ücretini almıştır 1 milyon diye haberler vardı.

Geri
Üst Alt