- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.796
- 4.283
Icardinin üstüne para vermesi lazımdı yanlış olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende kontra yap Pedro üzerinden yürü. Istemiyordu PedroyuNe zaman salican beni
Ne kindar adamsin yaw
İcardi hali hazırda kazandığı parayı almaya devam edecek. PSG iyiliği yapan taraf yada dalavere var ise o tarafla olmuş.Ulan buna inaniyor musunuzyapmayin etmeyin
![]()
€750k'ya Icardi'yi oynatma firsatini herkes tepti bize mi kaldi yani
Ama tabii kulup ne diyorsa dogrudur! Icardi bos mukaveleye imza atmistir.
Reis her seyi bir kenara koy sunu dusunİcardi hali hazırda kazandığı parayı almaya devam edecek. PSG iyiliği yapan taraf yada dalavere var ise o tarafla olmuş.
Onu bilemem ama bazı arkadaşlar sanki İcardi indirim yapmış gibi yazıyor onunla alakası yok burada PSG ile olmuş dalavere olduysa bile. Belki PSG sahibine villa hediye etti Erden Timur 2-3 milyon dolarlık onu ben nerden bileyim.Reis her seyi bir kenara koy sunu dusun
PSG bizi diger kuluplerden daha cok mu seviyor? yoo. €750k'dan fazla veren ciksa ona verir degil mi. Sonucta kendisi minimum para harcamak ister
Simdi sen bana sunu mu diyorsun: Dunyada €750k'dan fazla harcamak isteyen cikmadi Icardi icin. Bu dogru olamaz sirf Fener bile salca olup 3-4m onermistir Batshuayi'ye gitmeden once
Belli ki aradaki farki menajerlik ucreti olarak giydirerek veriyoruz. Hem vergide avantaj hem bilancolarda avantaj. Muhtemelen de Erden Timur sahsi olarak ciddi para harcadi bu transfere, Ali Koc'un seviyesiz cikisi da bununla ilgiliydi diye tahmin ediyorum
Icardi geldiginden beri Erden Timur ismini agzindan dusurmuyor, keyfinden yapmiyordur ya
O imkansız bonservisini alırsan o yazan 6.750 olan tüm maaşını senin ödemen lazım olacak.
Dalavere falan demeyelim. Yaratici muhasabecilik cozumleri diyelimOnu bilemem ama bazı arkadaşlar sanki İcardi indirim yapmış gibi yazıyor onunla alakası yok burada PSG ile olmuş dalavere olduysa bile. Belki PSG sahibine villa hediye etti Erden Timur 2-3 milyon dolarlık onu ben nerden bileyim.
Açıklamada zaten yapmadığı belli 2 aylık parasını zaten PSG'den aldı kalan 6 milyon 750 bin yapıyor bunun 6 milyonunu PSG veriyor yani İcardi'nin bir kaybı yok neden son güne kadar PSG'nin başka talip beklettiği de belli oldu. Burada ya Wanda hanıma 1-1.5 milyon verildi bize gelsin diye yada PSG başkanına Erden Timur bir Villa hediye etti 2 milyon dolarlık yada PSG sahibi aynı zamanda Bein'in de sahibi sanırım öyle bir şeyler oldu.Dalavere falan demeyelim. Yaratici muhasabecilik cozumleri diyelim
Ama belli ki olmus yani. Sadece €750k harcayarak Icardi oynatmak olmaz degil mi
Icardi kesinlikle indirim yapmamistir bu arada, ona kesin katiliyorum. Neden yapsin zaten, enayi mi, Katarlilarda para bok
Bit yenigini cozmek de Fblilere kalsinAçıklamada zaten yapmadığı belli 2 aylık parasını zaten PSG'den aldı kalan 6 milyon 750 bin yapıyor bunun 6 milyonunu PSG veriyor yani İcardi'nin bir kaybı yok neden son güne kadar PSG'nin başka talip beklettiği de belli oldu. Burada ya Wanda hanıma 1-1.5 milyon verildi bize gelsin diye yada PSG başkanına Erden Timur bir Villa hediye etti 2 milyon dolarlık yada PSG sahibi aynı zamanda Bein'in de sahibi sanırım öyle bir şeyler oldu.
Yüzde 90 Gsli bu arkadaşŞu elemandan nefret etmeye başladım
Az tinerci havası var ama bilemedimYüzde 90 Gsli bu arkadaş