GSC Haber Mauro Icardi'nin Temsilcisi Elio Pino: "Galatasaray ile anlaşma sağlayamadık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Mauro Icardi'nin temsilcisi Elio Pino'dan yazılı açıklama:

"18 Mayıs'ta Icardi'nin sözleşmesinin yenilenmesi konusunda şahsım ve Galatasaray arasında bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Tarafların beklentilerinin uyuşmaması nedeniyle bu görüşmeden olumlu bir sonuç alınamamıştır. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki, bu durumun oynama süresiyle hiçbir ilgisi yoktur; tarafımızca asla böyle bir talepte bulunulmamıştır.

Bunun ardından başka herhangi bir toplantı veya görüşme yapılmamıştır. Ancak bu süre zarfında, gerek sosyal medyada gerekse genel olarak medyada, bizi yalan bilgilerle karalamayı amaçlayan ve Sayın Icardi ile taraftarlar arasındaki o güzel ilişkiyi zedelemeye çalışan sistematik (ve apaçık şekilde organize ve kasıtlı) saldırılara maruz kaldığımızı gözlemledik

Sayın Başkan ile mükemmel bir ilişkimiz bulunmakta olup, Galatasaray'ın ve Sayın Icardi'nin ortak menfaatleri doğrultusunda kendisiyle iletişimimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Müvekkilim Sayın Icardi'yi ve şahsımı sistematik olarak karalamayı amaçlayan, bazı hesaplar tarafından sosyal medyada yayımlanan asılsız bilgilere açıklık getirmek istedim."

Başkanla iletişimimiz iyi deyip uyduruk twitter gönderilerini ciddiye alıyorlarsa bunun yönetim bağlantılı yapıldığını düşündükleri içindir. Bu yüzden taraftarı Icardi lehine yönetime karşı organize etme açıklaması gibi geldi. Çoğu taraftar Icardi'yi sevse de çoğunluk 10+4 düzeninde yolların ayrılmasını mantıklı görüyordur.

Başkanla iletişimimiz iyi deyip uyduruk twitter gönderilerini ciddiye alıyorlarsa bunun yönetim bağlantılı yapıldığını düşündükleri içindir. Bu yüzden taraftarı Icardi lehine yönetime karşı organize etme açıklaması gibi geldi. Çoğu taraftar Icardi'yi sevse de çoğunluk 10+4 düzeninde yolların ayrılmasını mantıklı görüyordur.

Dursun'a sallamak için 1000 tane bahane bulurum ama Icardi biri değil.

Yeteneğine ihanet eden oyuncuları gerçekten anlamıyorum az kendine baksa neler neler yaparda
Yolu açık olsun

Her iki taraf için hayırlısı olsun. Her daim iyi hatırlayacağım kalbimde bir yeri olacak.

Champions League Football GIF by UEFA
Champions League Football GIF by UEFA

Baska yapılabilecek bir sey yok. Avrupa için hedefe kilitlenmiş adamlar lazım. Icardi sakatlık sonrası umut vermedi. Super lig icin tehlikeli topçu ama.

bizi yalan bilgilerle karalamayı amaçlayan ve Sayın Icardi ile taraftarlar arasındaki o güzel ilişkiyi zedelemeye çalışan sistematik (ve apaçık şekilde organize ve kasıtlı) saldırılara maruz kaldığımızı gözlemledik

Bu serefsizlige izin vermeyin bari

Geri
Üst Alt