# Max Kruse

Yorumlarrrr :/

Fenerde izlersiniz artik
Bizim almamiz lazimdi cok kotu oldu
Fikrimi değiştirdim sonraki yıllarda zaten. Başlarda beğenmiyordum. Sonra tek forvet olarak yapamaz en uçta diyordum ki hâlâ bunu düşünüyorum.

2 forvetli sistemde bayağı iş görür hıyarlığı tutmaz ve kendini futbola odaklarsa.

sent via GSC

Yorumlarrrr :/

Fenerde izlersiniz artik
Bizim almamiz lazimdi cok kotu oldu

Benim postum bu :
Adam 26 yaşına gelmiş kariyerinin en iyi yılında 11 gol atabilmiş ve bu adam için gelecekte Alman Milli takımının as forveti olur diyorsun..Gören de eleman 20 yaşında sanacak..

Konu sahibi 5 sene içinde Alman Milli takımının as forveti olur demiş ben de olamaz demişim bu senede Kruse as forvet oldu mu ? . Çıkıntılık yapacağım diye kendinizi aptal duruma düşürmeyin ben Kruse çöp işe yaramaz gibi bir tabir kullanmış mıyım ? bayılıyorum sizin gibi trollcüklere

Son düzenleme:
Benim postum bu :
Adam 26 yaşına gelmiş kariyerinin en iyi yılında 11 gol atabilmiş ve bu adam için gelecekte Alman Milli takımının as forveti olur diyorsun..Gören de eleman 20 yaşında sanacak..

Konu sahibi 5 sene içinde Alman Milli takımının as forveti olur demiş ben de olamaz demişim bu senede Kruse as forvet oldu mu ? . Çıkıntılık yapacağım diye kendinizi aptal duruma düşürmeyin ben Kruse çöp işe yaramaz gibi bir tabir kullanmış mıyım ? bayılıyorum sizin gibi trollcüklere

Geceleyin dikkattsizligime denk gelmis
Özür dilerim

Düşünülebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bedava gelecekse iyi forvet. Diagneyi sat bedavaya bunu al. İyi hamle olur bence.

En az 4 milyon imza parası + senede 5-6 milyon maaş bayılmışlardır

650milyon avro borcu var salaklarin, gittiler kruse 5mil imza 5mil maas verdiler.

tam dangalak.

boyle salaklarla niye ayni ligde oynuyoruz

Alsınlar alsınlar da daha beter batsınlar.

Seneye şampiyon olamazlarsa o zaman göreceğim.

Geri
Üst Alt