# Max Kruse

Yorumlarrrr :/

Fenerde izlersiniz artik
Bizim almamiz lazimdi cok kotu oldu
Fikrimi değiştirdim sonraki yıllarda zaten. Başlarda beğenmiyordum. Sonra tek forvet olarak yapamaz en uçta diyordum ki hâlâ bunu düşünüyorum.

2 forvetli sistemde bayağı iş görür hıyarlığı tutmaz ve kendini futbola odaklarsa.

sent via GSC

Yorumlarrrr :/

Fenerde izlersiniz artik
Bizim almamiz lazimdi cok kotu oldu

Benim postum bu :
Adam 26 yaşına gelmiş kariyerinin en iyi yılında 11 gol atabilmiş ve bu adam için gelecekte Alman Milli takımının as forveti olur diyorsun..Gören de eleman 20 yaşında sanacak..

Konu sahibi 5 sene içinde Alman Milli takımının as forveti olur demiş ben de olamaz demişim bu senede Kruse as forvet oldu mu ? . Çıkıntılık yapacağım diye kendinizi aptal duruma düşürmeyin ben Kruse çöp işe yaramaz gibi bir tabir kullanmış mıyım ? bayılıyorum sizin gibi trollcüklere

Son düzenleme:
Benim postum bu :
Adam 26 yaşına gelmiş kariyerinin en iyi yılında 11 gol atabilmiş ve bu adam için gelecekte Alman Milli takımının as forveti olur diyorsun..Gören de eleman 20 yaşında sanacak..

Konu sahibi 5 sene içinde Alman Milli takımının as forveti olur demiş ben de olamaz demişim bu senede Kruse as forvet oldu mu ? . Çıkıntılık yapacağım diye kendinizi aptal duruma düşürmeyin ben Kruse çöp işe yaramaz gibi bir tabir kullanmış mıyım ? bayılıyorum sizin gibi trollcüklere

Geceleyin dikkattsizligime denk gelmis
Özür dilerim

Düşünülebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bedava gelecekse iyi forvet. Diagneyi sat bedavaya bunu al. İyi hamle olur bence.

6-7 milyon € bayıldılar demek.

En az 4 milyon imza parası + senede 5-6 milyon maaş bayılmışlardır

650milyon avro borcu var salaklarin, gittiler kruse 5mil imza 5mil maas verdiler.

tam dangalak.

boyle salaklarla niye ayni ligde oynuyoruz

gerekirse transferi iptal ederdim ama o 200 kişiyi işten çıkartmazdım

49616

Alsınlar alsınlar da daha beter batsınlar.

Seneye şampiyon olamazlarsa o zaman göreceğim.

Geri
Üst Alt