Max Kruse'nin Menajeri Ersin Akan: "Kruse, Galatasaray'da oynamaya hazır"

Bu maldan Belhanda çöpü bile daha iyi , sen gelme ulan ayı.

adı duyulmamış bir talisca bulsak keşke be,zamanında bjk nasıl bulmuş garip
Burada dunya futbolunu daha iyi takip eden arkadaslar oneride bulunabilir ama oyle bir kiralik isim bulmamiz zor, ne yazik ki son yillarda kiralik topcularda fayda goremedigimiz acik secik ortada.

Ffp bitmeli ve ceza almamaliyiz. Bu sene denk butce zorunlulugu var sanirim ya da cok az zarar edebiliriz, cl geliri de olmadigi icin gozumuz yukseklerde olamaz.

Burada dunya futbolunu daha iyi takip eden arkadaslar oneride bulunabilir ama oyle bir kiralik isim bulmamiz zor, ne yazik ki son yillarda kiralik topcularda fayda goremedigimiz acik secik ortada.

Ffp bitmeli ve ceza almamaliyiz. Bu sene denk butce zorunlulugu var sanirim ya da cok az zarar edebiliriz, cl geliri de olmadigi icin gozumuz yukseklerde olamaz.
yıldız almamamız lazım,çok yüksek maaşlı topçular katkı vermediği zaman,yada sakatlık sorunları oldugu zaman büyük problem oluyor

Alman basinina bundan sonra paraya bakarak sözlesme yapmayacigim ve Bundesligadan her takim benim maasimi ödeyebilir demisti.

Fenerden acaba daha ekstra parami bekliyor mahkemelik olursa?

oynar valla donk lemina falan dansöz oynatıyodu bu da gelir beraber oynarlar (!)

ERh_Fz9XYAA2mh2.jpg

Senin selanı okuduk kardeş, hadi başka kapıya :cıkcık:

fenerde gormeseydik , hepimiz isterdik

Fener'de bildiğin kahvehaneden çıkmıyordu. Disiplinsiz herifin teki. Almanlardan böyle adamlar ilginç bir şekilde çıkıyor malesef. Batırınca da tam batırıyorlar. Futbolcu kumaşına çok laf edecek yoktur herhalde.

gecen röportajini izlemistim bunun
karekter olarak kral bir abiye benziyor
yanar döner bir tip degil
parasina bakip isini yapmaya calisiyor sadece
ben dogustan gsliyim veya fbliyim diyen tiplerden daha gercekci en azindan

Bu adamı doğru formasyon içerisinde oynatabilirsen başarılı olur Max Kruse alınıyorsa takım ona göre şekillenmeli

Gerçekten 1.1,5 milyon euro bandında oynayacaksa hemen alınmalı

Geri
Üst Alt