Maxi Gómez 3 Milyon Euro Karşılığında Trabzonspor'da!

26 yaşında, maliyeti uygun, Trabzon fiyatını ikiye katlayıp satar müthiş transfer.

fiyat böyle olsa fb alırdı YALAN

Bu Lazlar neden böyle coştu transfer çalımı filan ,yalı koç gerçekten istese çoktan imzayı attirirdi keşke de alsalardi bu takozu

Ahmet Ağaoğlu: "Biz biraz sessiz yaptık transferi. Son 36 saat içerisinde gerçekleşti. Transferde kendimize özel bir sistemimiz var, gizliliği nasıl sağladığımızı anlatırsak bizim için problem olur."
he canım he bu paralara fener alırdı her türlü geçsin.

Resmen Burak Elmas'in Gedson Fernandes 'i BJK 'ye peşkeş çekmesi gibi bir durum olmuş.Valla ben 1 sene katlanamadim Elmas 'a da bunlar Ali 'ye senelerdir nasıl katlanıyor, inanıyor hayret!BJK 'den hele hele TS 'den felan çalım yemek extra beceriksizlik ister 😁

Bu transferde bir iş var gibi. Fener'e gidecekken 6 bonservis+ bonus+ pay, oyuncuya da yıllık 2.5'tu. TS aynı şartlara aldı demişlerdi acaba başka yerlerden mi ödeme yapılıyor?

Mevcut hükümet gittiğinde en çok etkilenecek camialardan biri.

Fiyata inanan var mı? :red:

Bu transferde bir iş var gibi. Fener'e gidecekken 6 bonservis+ bonus+ pay, oyuncuya da yıllık 2.5'tu. TS aynı şartlara aldı demişlerdi acaba başka yerlerden mi ödeme yapılıyor?
İspanya basınında FB'nin son teklifinin kiralık olduğu ve oyuncunun o yüzden kabul etmediği yazılıyordu,bence bizim basindaki haberlerde yalan dolan var.FB'nin bonservis verememe durumunu bilmiyorum,40 oyuncuya maaş veriliyor, limit yüzünden olabilir.Bugun acele şekilde sponsorluk açıklama nedenleri de limit açmak için olabilir.

Asrin yalanı, ne işler çeviriyor bu hamsiler.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım iyi forvettir attıkça Kadıköy inlesin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yetenekli ama oynadıkları rakip şimdilik ölçü değil

Baros gibi bitirmiş valla kalite görünüyor

Geri
Üst Alt