mayıs

Tabi ki,açık görüşlü olmak lazım Gökhan.

Fikir alışverişine katılırım elbette. Ama yönlendirmelere açıl bir insan olman beni üzdü açıkcası. Yönlendirmeye açık insan benim gözümde bir nevi at gözlüğü takmış insandır. (Bu arada sana at demedim. Alınmanı ve kırılmanı istemem.)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onun için kupa finalini Cüneyt hocamızın yönetmesi için lobi yapalım diyorum,TFF'nin ve Fener medyasının baskısına direnebilecek tek hakemimiz kendisidir şu anda.
Gerekirse hakemleride yeneriz istedigimizde yenmisizdirde seni Galatasarayimizin büyüklüğünü anlmaya davet ediyorum.

Fikir alışverişine katılırım elbette. Ama yönlendirmelere açıl bir insan olman beni üzdü açıkcası. Yönlendirmeye açık insan benim gözümde bir nevi at gözlüğü takmış insandır. (Bu arada sana at demedim. Alınmanı ve kırılmanı istemem.)

Sent from my iPhone using Tapatalk

O anlamda kastetmedim,yani bilgi verin ne açıdan değiştim ben de hatalarımı göreyim onu söylemek istedim.Yoksa herkesin her dediğine inanmam tabi ki,bunu yorumlarımdan da anlamış olduğunu umut ediyorum.

Bu bir tartışma değil anladığım kadarıyla kaliteli bir münazaraya benziyor enazından dün ki laz ve foşik polemiğinden daha zevkli

25 Mayıs günü doğdum ne mübarek bir gün

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

İlk mesaja "26 Mayıs 2016: Galatasaray - Fenerbahçe finali | Fenerbahçe sezonu kupasız kapattı." notunu ekleyelim :)

CGBlFxOUEAAmFNJ.jpg

Geri
Üst Alt