Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.483
- 12.471
- 2.218
Yönlendirmeye açık bir insan mısın sarper? Bu yönün beni fazlasıyla şaşırttı doğrusu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tabi ki,açık görüşlü olmak lazım Gökhan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönlendirmeye açık bir insan mısın sarper? Bu yönün beni fazlasıyla şaşırttı doğrusu.
Yaşasın Galatasaray fanatikligi ve fanatikleri kardesim.
Tabi ki,açık görüşlü olmak lazım Gökhan.
Gerekirse hakemleride yeneriz istedigimizde yenmisizdirde seni Galatasarayimizin büyüklüğünü anlmaya davet ediyorum.Onun için kupa finalini Cüneyt hocamızın yönetmesi için lobi yapalım diyorum,TFF'nin ve Fener medyasının baskısına direnebilecek tek hakemimiz kendisidir şu anda.
Fikir alışverişine katılırım elbette. Ama yönlendirmelere açıl bir insan olman beni üzdü açıkcası. Yönlendirmeye açık insan benim gözümde bir nevi at gözlüğü takmış insandır. (Bu arada sana at demedim. Alınmanı ve kırılmanı istemem.)
O anlamda kastetmedim,yani bilgi verin ne açıdan değiştim ben de hatalarımı göreyim onu söylemek istedim.Yoksa herkesin her dediğine inanmam tabi ki,bunu yorumlarımdan da anlamış olduğunu umut ediyorum.
Peki.
Peki derken?
Galatasaray kendisine inanmayan Galatasaraylıları g*t etmeyi çok sever. #iyibilgi