Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.934
- 13.027
- 2.343
Evet fakat inkar etmemiş sonuçta katılmanı temenni ederim
Yanlış kelime kullandım Can haklısın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet fakat inkar etmemiş sonuçta katılmanı temenni ederim
Mutabık kaldık dedim ısrarcı değilim yani sevgili Gökhan.
Abi sarper kardesimiz sanki eskiden böyle değildi bu çocuğa birşeyler oldu ya ������
Söylemek istemiyordum lâkin anlamlı bir cümle kurduğunu düşündüğün için bu mesajımı yazma gereği duydum.
Avrupa'da yaşamana rağmen cahil ve varoşça bir cümleydi. Lütfen beni affet Şükrü.
Ama sen de kendini bir'an önce geliştir ve bizim seviyemize eriş. Yoksa bu tarz bilgisiz ve bayatlık kokan mesajlarına denk gelmemek için seni engellemek zorunda kalacağımı üzülerek belirtmek isterim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben mi ortalığı karıştırdım yoksa @Serkan Şafak mı?![]()
Reis herseyi anlarimda avatara cüneyt çakır koymak nedir yavNe oldu mesela Mert başkan?

Bilgi seviyenin üstünde bir cümle kurduğum için kendi adıma özür diler, gözlerinden öperim Gökhan.
Biz Gseler ortalık karışmak yerine birleştirici olmayı yeğleriz her daim.Serkan bir GSE'dir dolayısıyla iddian otomatikman düşer.![]()
Mert Gülmez'in de dikkatini çekmiş bu durum, bence kendini sorgulamalısın.
Sarper Gsımız için bundan sonra fedakarlıkta bulunup totemlerine ara verecektir şüphesiz,asıl sorun Sergeni nasıl ikna edecegiz bunu başarabilir isek güzel günler yakın.
Reis herseyi anlarimda avatara cüneyt çakır koymak nedir yav![]()
Seni severim kardeşim ama kendisini hiç sevmem reis saygilarimnan.Milli gururumuz,dünyanın en iyi hakemlerinden biri olan Cüneyt Çakır hocamızı koymayayım mı diyorsun yani Mert'çiğim?
Çok sığ bir düşünce yapın var Şükrü. Hala aynı cümleyi yazıyorsun. Neyse seviyene inmeyeceğim. Hayatta başarılar diliyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilgi seviyenin üstünde bir cümle kurduğum için kendi adıma özür diler, gözlerinden öperim Gökhan.
Ama cahillik ve eğitimsizliğe karşı mücadele etmeye devam edeceğim. Senin gibi ezilmiş ve kahrolmuş çocukların haklarını müdafaa etmek benim için bir hayat memat meselesidir.
Umarım fedakarlığımı bir gün görürsün....
Seni severim kardeşim ama kendisini hiç sevmem reis saygilarimnan.
Serkan bir GSE'dir dolayısıyla iddian otomatikman düşer.![]()
Mert Gülmez'in de dikkatini çekmiş bu durum, bence kendini sorgulamalısın.
Sorgularken aklıselim insanlara da ihtiyacım var ama,değiştiysem ne açıdan değiştim beni yönlendirin lütfen.![]()
Yaşasın Galatasaray fanatikligi ve fanatikleri kardesim.Neden?Kadıköy'de son yıllarda skor 0-0'ken penaltı çalabilmiş tek güzide hakemimizdir kendisi.Kör fanatikliği bırakıp aklıselime davet ediyorum seni Mert kardeşim.