mayıs

Ben 1 tespitte bulundum sadece ,kulübümüzün çöküş sebebi ve kurtuluşu için elzem olan konulara değindim.

Söylemek istemiyordum lâkin anlamlı bir cümle kurduğunu düşündüğün için bu mesajımı yazma gereği duydum.

Avrupa'da yaşamana rağmen cahil ve varoşça bir cümleydi. Lütfen beni affet Şükrü.

Ama sen de kendini bir'an önce geliştir ve bizim seviyemize eriş. Yoksa bu tarz bilgisiz ve bayatlık kokan mesajlarına denk gelmemek için seni engellemek zorunda kalacağımı üzülerek belirtmek isterim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bilgi seviyenin üstünde bir cümle kurduğum için kendi adıma özür diler, gözlerinden öperim Gökhan.

Bilgi seviyenin üstünde bir cümle kurduğum için kendi adıma özür diler, gözlerinden öperim Gökhan.

Çok sığ bir düşünce yapın var Şükrü. Hala aynı cümleyi yazıyorsun. Neyse seviyene inmeyeceğim. Hayatta başarılar diliyorum.

Sarper Gsımız için bundan sonra fedakarlıkta bulunup totemlerine ara verecektir şüphesiz,asıl sorun Sergeni nasıl ikna edecegiz bunu başarabilir isek güzel günler yakın.

Sergen'i durdurmanın yolu banlanmasıdır. Gerekli çalışmalara başladık. Adamlarımızı saldık içeri. 1-2 güne gereken yapılacaktır.

Çabamızın adı Galatasaray..

Faideli 1 konu oldu aslında çıkarımlarım;

Sarper totemlerine ara verecektir gercek Gslılık bunu gerektirir,
Şükrünün eğitim sorunsalı ise devam etmekte zamanla çözüm üretecegiz bu konuya.

Çok sığ bir düşünce yapın var Şükrü. Hala aynı cümleyi yazıyorsun. Neyse seviyene inmeyeceğim. Hayatta başarılar diliyorum.

Ama cahillik ve eğitimsizliğe karşı mücadele etmeye devam edeceğim. Senin gibi ezilmiş ve kahrolmuş çocukların haklarını müdafaa etmek benim için bir hayat memat meselesidir.

Umarım fedakarlığımı bir gün göreceksin.....

Son düzenleme:
Konu amacına ulaştıysa kilitleyip kupayı alma ihtimalimizi 1 nebze arttıralım

derim

Ama cahillik ve eğitimsizliğe karşı mücadele etmeye devam edeceğim. Senin gibi ezilmiş ve kahrolmuş çocukların haklarını müdafaa etmek benim için bir hayat memat meselesidir.

Umarım fedakarlığımı bir gün görürsün....

Hakan'ın ilaçları için nasıl destek oluyorsam, senin de eğitim masraflarını bizzat ben karşılayacağım. Hadi yine iyisin köftehor.

Geri
Üst Alt