Mazbata ve Devir Teslim Töreni | 29 Mayıs

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
Tek Yumruk
1716900559715.png

Tüzüğümüzün 82. maddesi gereği, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü seçilen yeni Başkan ve Kurullarına mazbataları 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 11.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Basın Toplantı Odası’nda verilecektir.

Yine Tüzüğümüzün 83. maddesi uyarınca yeni seçilen heyete devir-teslim işlemi, aynı gün (29 Mayıs 2024 Çarşamba) günü saat 12.00’de Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.

Ardından, Başkan Dursun Aydın Özbek ve Yönetim Kurulu, Kulübümüzün kurucusu ve 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen’i Feriköy’deki kabrine ziyarette bulanacaklardır.

Galatasaray Spor Kulübü’nün seçilmiş 92. Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısı ise Başkan Dursun Aydın Özbek’in Başkanlığında Galatasarayımızın gelenekleri uyarınca saat 14.00’te Galatasaray Lisesi Abdurrahman Şeref Efendi Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Mazbata Töreni’ni takip etmek isteyen basın mensuplarının, 28 Mayıs 2024 Salı günü saat 21.00’e kadar [email protected] adresine gerekli bilgileri göndererek akreditasyon işlemlerini tamamlamaları rica olunur.

Görev dağılımını ne zaman açıklar?
İlk toplantıdan sonra açıklanır ama yönetim kurulu görev dağılımı olur bu. Sportif AŞ'nin görevi her hangi bir istifa olmazsa 4 yada 6 ay daha var sanırım oradaki seçime yani oradaki yöneticilerin görevi ve tüm yetkileri hala devam ediyor. Zaten AŞ'de olan 2 isim yönetime girdi. Sanırım orada Erden Timur'u bilmiyorum ama onun haricinde bir değişiklik olur o da Can Natan- Ali Yüce olur bence. Can Natan basketten sorumlu çünkü o yüzden AŞ'de yer almasına gerek kalmaz oraya Ali Yüce geçer gibi.

İlk toplantıdan sonra açıklanır ama yönetim kurulu görev dağılımı olur bu. Sportif AŞ'nin görevi her hangi bir istifa olmazsa 4 yada 6 ay daha var sanırım oradaki seçime yani oradaki yöneticilerin görevi ve tüm yetkileri hala devam ediyor. Zaten AŞ'de olan 2 isim yönetime girdi. Sanırım orada Erden Timur'u bilmiyorum ama onun haricinde bir değişiklik olur o da Can Natan- Ali Yüce olur bence. Can Natan basketten sorumlu çünkü o yüzden AŞ'de yer almasına gerek kalmaz oraya Ali Yüce geçer gibi.
Senin dediğin Erden Timur ne karar almış olursa olsun 4-6 ay daha Sportif AŞ de mi?

Tahminim etmez zira zor durumda kalır futbol tarafı yapılanma aşamasında.
Ben de öyle düşünüyorum en kötü transfer sezonunu sonuna kadar işi götürüp diğer görevlerde yer almaz. Çünkü sonuçta transferler gidecek ve gelecekler içinde sezon içinde özellikle sonuna doğru görüşmeler, planlamalar falan oluyor. En kötü bu planlamanın ve görüşmelerinin sonunu getirmesi gerekiyor kendisinin doğru olan bu olur.

1716978375389.png

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirilen törende, olağan seçimli genel kurul divan heyeti mazbataları takdim etti.

Sarı-kırmızılı kulüpte üst üste 2, toplamda ise 3. kez başkan seçilen Dursun Özbek'e mazbatasını genel kurul divan başkanı Hikmet Can Koyuncuoğlu verdi.

Daha sonra yönetim kurulu, denetleme kurulu, sicil kurulu ve disiplin kurulunda yer alan üyelere mazbataları sunuldu.

Dursun Özbek başkanlığındaki listede şu isimler yer alıyor:

Yönetim kurulu (Asil): Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan

Yönetim kurulu (Yedek): Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora

Denetim kurulu (Asil): Ömer Çirkin, Fabrizio Casaretto, Hasan Can Külahçıoğlu

Denetim kurulu (Yedek): Gül Rengin Günay, Merve Deniz Örken, Çağatay Aras Uçkun

Sicil kurulu (Asil): Mehmet Çağatay Altınlı, Hayri Gürkan Eliçin, Okan Güngör, Utku Çağatay Aksoy, Özcan Karamahmutoğlu, Berat Uygur, Burçin Aslan

Sicil kurulu (Yedek): Yakup Peker, Mehmet Selim Yavuz, Osman Emre Yıldızeli,

Disiplin kurulu (Asil): Hakkı Akil, Mithat Can Baydarol, Muharrem Remzi Tan, Mustafa İbrahim Ziyal, Aydın Önder, Ahmet Murat Canaydın, Ali Baran Öztürk

Disiplin kurulu (Yedek): Hasan Mehmet Tirali, Nuri Bora Ebussuutoğlu, Sencer Seren, Mustafa Kaya Özgül, Günran Çalın.

YEdek üyelerden birisi rahmetli Özhan Canaydın ın oğluydu sanırım. Rahmetliye ne kadar çok benziyordu.

Sportif A.Ş'yi Erden Timur'dan Abdurrahim Albayrak'a teslim edeceğimiz tören bu demek ki.

Başkan Erden Timur görevi Dursun Özbek'e devretti bugün itibariyle

Geri
Üst Alt