Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.643
- 94.775
- 4.978
kodumun mikalanjelosu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunu düşünme olm saplanırsa da saplayan ben olucam gibi düşünİhraç edilmeme garantisi isterim.
Ben mesajı aldım. Benden pas.Sonunu düşünme olm saplanırsa da saplayan ben olucam gibi düşün
Sağcı mısınHadi ordan
EvetSağcı mısın
bizdekiler milliyetçi değil ümmetçi. fark orada.Tarihten bi'haber veya en fazla ilkokul tarih kitaplarıyla kısıtlı kalmış dünyanın her yerindeki insanların dön dolaş işin sonunda faşizme doğru kayan partileri, mülteci sorunundan dolayı destekliyor olması kadar komik bir şey yok.
Dön dolaş hep aynı hikaye.
Bkz: Türkiye. Başta solcular olduğu için mi mülteci problemimiz bulunuyor?
Mbappe ne demiş mesela; "aşırı sağ". Aşırı sağ partiler nelerdir, amaçları nedir, söylemleri nedir bir bakın, hala desteklemeye devam edenler zaten Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti için de beka problemidir.
Engelle
Noldu lan danimarkada da gelir seni falan ülkeden atarlar diye mi korktunlan amma sagcilar dolmus foruma la
adam macron ile kanka zaten relaks
yok ta yani sacma sapan 1 eu secimi yuzunden millet yangin yapiyoNoldu lan danimarkada da gelir seni falan ülkeden atarlar diye mi korktun
dön ülkene çok milliyetçiysenyok ta yani sacma sapan 1 eu secimi yuzunden millet yangin yapiyo
mbappenin umrumda olur mu zaten macron ile kanka oldugu icin konusuyo yoksa ona ne.
le penin partisi secilse nolacak sanki