Mbappe, Real Madrid Yolunda: PSG 160 Milyon Euro'yu Reddetti

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Kylian Mbappe, Real Madrid'de oynama hayalini gerçekleştirmek istiyor.(Fabrizio Romano)

Kylian Mbappe PSG'nin tüm tekliflerine, kamuoyu baskısına ve vaatlere rağmen geri adım atmadı ve Real Madrid'e hiç olmadığı kadar yakınlaştı. PSG, transferin son günlerinde Mbappe'yi satıp, Cristiano Ronaldo'yu transfer etmeyi düşünüyor. (Marca)

Real Madrid bu yaz Mbappe’nin transferini tamamlayıp, 2022’de sadece Haaland ve Pogba’ya odaklanmak istiyor. (Eurosport)

PSG bu yaz Mbappe'yi satmak istemiyor. Bugün Real Madrid'in 160 milyon euroluk teklifini reddettiler. Real Madrid daha yüksek bir teklif yaparsa, onu da reddedecekler.
@LaurensJulien

Ronaldo PSG mi yuh ya böyle bir şey olabilir mi?

PSG için Mbappe ayrılırsa Ronaldo’yu istemediklerini okumuştum. Lewa veya Richarlison konuşuluyordu. Gerçi belli olmaz, Messi-Ronaldo’yu aynı takıma koymak pazarlama açısından önemli bir getiri getirebilir.

Ne yapacaklar 160 milyonu? Heriflerde okadar Para varki nerdeyse messinin maasi icin yillik 100 milyon veriyorlar.

Mbappe zu Real kesin gibi artık. Ama PSG'de paradan bol bir şey yok, belki de bedavaya gitmesini göze alacaklar seneye.

Taraftarın ıslıklıyor adamı sen 160 milyonu kabul etmiyorsun
Nereye gidiyor bu futbol piyasası

Hic inanmasam da ronaldo psgye gitse de kendisini messi ile birlikte ayni takimda izlesek.

Madrid'in akli yok. Adam zaten sana gelecek. 1 sene daha bekleyip onu bedava, Haaland'i parayla al. Gerci PSG 160'a satip Haaland'i alabilir 😁

Hatta Draxler, Sarabia + 2 - 3 oyuncu daha satip 250 milyonu bulsa Pogba'yi da alirlar.

PSG'nin reddetmesine şaşırmadım da Real neye güvenerek 160 milyon bayılıyo? Stoperlerin kaçtı resmen Alaba- Eder- Nacho ile sezon mu geçer? Isco'yu Bale'i napıcan bu adamlardan artık bi cacık olmaz yerlerine oyuncu da almıyon.

Mbappe hayatının yanlışını yapar, Real Madrid son yıllarda Setenil De Las Bodegas'ın köy takımı gibi.

Geri
Üst Alt