Mbappé'den Şok İstek: "Neymar başta olmak üzere 14 futbolcu satılmalı"

Ekibimize davet edelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

neymar klas
mbapbe bi sakatlansa söner ve evertona fln gider. boş yere kingmara cephe almasın.

Neymar teknik adam. Ama Mbappe zamanla, özellikle de psg'den ayrılıp Real'e geldiği zaman daha da iyi olacaktır.

Bence Mbappe sınırları zorluyor ki psg rahatlıkla 1-2 sene sonra bıraksın onu. O da gönül rahatlığıyla kaçma peşinde.

Mbappe Reale gidip efsane olacakken psg de kestane olmaya karar verdi. Oldum olasi da penaltilari teknik adamlarin atmasını isterim o sebeple de Neymar in atmasi lazimken 6 yasindaki bebe gibi tribr girmiş

Mbappe Reale gidip efsane olacakken psg de kestane olmaya karar verdi. Oldum olasi da penaltilari teknik adamlarin atmasını isterim o sebeple de Neymar in atmasi lazimken 6 yasindaki bebe gibi tribr girmiş
Daha önce de birkaç yerde yazmıştım.

Mbappe akıllı bir herif. Son uzattığı sözleşmesi 2025'de bitiyor. Henüz 23 yaşında. 3 sene dişini sıkıp dünyanın parasını götürüp, psg yönetim sisteminin içine ederek, bonmservissiz olarak 26 yaşında muhakkak Real'e gidecektir.

Bekleyip görelim. Bence planlı bir imzaydı son imzası. Öyle bir şey olmasa 3 senelik sözleşme değil de 5 senelik falan yaparlardı.

Daha önce de birkaç yerde yazmıştım.

Mbappe akıllı bir herif. Son uzattığı sözleşmesi 2025'de bitiyor. Henüz 23 yaşında. 3 sene dişini sıkıp dünyanın parasını götürüp, psg yönetim sisteminin içine ederek, bonmservissiz olarak 26 yaşında muhakkak Real'e gidecektir.

Bekleyip görelim. Bence planlı bir imzaydı son imzası. Öyle bir şey olmasa 3 senelik sözleşme değil de 5 senelik falan yaparlardı.
Hocam mantikli diyorsun da realde bu adami multinete oynatmicakti ki yüklü bir maas onlarda verecekti yani.

Koca koca kulüpler yıldızların oyuncağı oldu. Bu şımarık veledlere haddini bildirecek bir yönetim ve td lazım.

Neymar ve Mbappe'nin bize gelip burada penaltı atışı için çekişmesini dilerim.

Geri
Üst Alt