Mbaye Diagne‘ye Yeni Talipler Çıktı!

Muhammed ve halili alsak bunun parası ile yeter .onyekuru alinmasa da olur tüm önemli maçlarda oynamayan oyuncuya ihtiyaç yok

Muhammed ve halili alsak bunun parası ile yeter .onyekuru alinmasa da olur tüm önemli maçlarda oynamayan oyuncuya ihtiyaç yok
Onyekuruyu ben cok severim ve begenirim gol kacirma mevzusunada takilmiyorum kacirsada bazi maclarda onemli goller atiyor ama sakatlik konusunda sana katiliyorum malatya macinda cok is yapardi hic bisey yapmasa penalti filan kazandirirdi takima.Falcao gibi buda surekli sakatlanmaya basladi

Kralgne hem Mohamed hemde Halil'in bonservisini çıkartırsa kendisine Galatasaray efsanesi rütbesi verilmelidir.

4 muhammed
4.35 onyekuru

8.35 verirlerse lavaşa sarıp yollayalım :d

Muhammed ve onyekurunun paralarını çıkar helalleselim kankaa

5 milyon eurodan fazla vermezler gibi umarım yanılırım.

satın alma opsiyonuna türkiye önceliği koydursaydık keşke, kesin geri alamazdık.

10 milyon epl takımları için 2-3 milyon gibi bir şey ama Diagne taş çatlasın 7-8 eder..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamı alalı 2.5 sene oldu yaşı da 30 olacak takımlar 10 m euro falan verip neden ölü yatırım yapsın kazık girdi bir kere zaten pandemi yüzünden piyasa da düştü. 5 6 veren varsa iyidir

Karıştırma orasını veren varsa postala gitsin.Hep biz mi ölü yatırım yapacağız.Bir kere de bizden alsınlar kazık atan taraf olalım. :) 8 10 15 Allah ne verdiyse şu dönemde ne gelirse bizim için altın değerinde :)

Muhammed ve Onyekuru bunların parasını çıkarsın yeter. Halil daha gelişmesi lazım. Alsak güzel olur yerli sonuçta ve yetenekli ama öncelik Muhammed ve Onyekuru olmalı bence

Bu giderken yanında luyindamayı da verelim yazmıştım. Bir şekilde paket şeklinde piyasa yaptırmalıydık.

Cagnenin kral olduğu yerde luyindama da iş yapar kendine gelir sözleşme uzatıp kiralayalim İngiltere'ye

Fiyat yükseltmek için bekleriz. Talipleri o arada gider başkasını transfer eder ve yine elimizde kalır.

Geri
Üst Alt