- 31 Ocak 2019
- 1.758
- 1.528
- 648
Bunlar Allah'ın lanetlemiş olduğu bir takım.. İsterse gitsinler Ronaldoyu alsınlar.. Çok çok 1 sene şampiyon olsalar 10 sene yine bir fiil sürünürler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar Allah'ın lanetlemiş olduğu bir takım.. İsterse gitsinler Ronaldoyu alsınlar.. Çok çok 1 sene şampiyon olsalar 10 sene yine bir fiil sürünürler..
gs-fb maçına beraberlik 2500 tl basBunlardan birsey olmaz , bu sene Sampiyon olup bunlari Borclarla geride birakiriz.
Bakalim Ali Koc ne zamana kadar kalir.
gs-fb maçına beraberlik 2500 tl bas
hayırlı olsun
Beşiktaş ölçü mü yav kerem aktürkoğlu bile şov yaptı onlara :sBeşiktaş maçı yüzünden böyle bir düşünce var insanların kafasında.
O adamdan etkilenenlerin kararı. Ben yalnızca Samatta'nın beğenilme sebebini söylüyorum. Hatta bize isteyenler de o maça göre istiyordu.Beşiktaş ölçü mü yav kerem aktürkoğlu bile şov yaptı onlara :s
Sow gibi. 1 sene 30 atmis ondan sonra 15 golu yokBu herif 2 senedir niye böyle abartılıyor anlamadım. Çok golcü biri de değil. Bir sezon 20 golü görmüş onun dışında vasat oğlu vasat.
Haings-fb maçına beraberlik 2500 tl bas
hayırlı olsun
Bağırsaklarını temizliyor portoPortoda forvet bollugumu var 2 tane forvet birden birakiyor
Sow gibi. 1 sene 30 atmis ondan sonra 15 golu yok