Mbwana Samatta, Fenerbahçe'de

Gecen sene Aston Villa maclarini izledim ve cidden kotuydu. Ama tabi Sorloth da Crystal Palace’ta tutunamamis ama ligimizin icinden gecmisti. Basarisiz olur umarim.

Yanında iyi bir pivot santrfor ile ligi donunda şallar.
Ama tek forvet oynarsa işi zor.

Hangisini tercih edersiniz Falcao'yu mu Samatta'yi mi. ikisinin de bonservisi yok varsayarsak

Biz de bir ara baya istiyorduk (galiba)

Çalışkan bir Santrafor. Tarz olarak doğru bir seçim yaptılar kuşlar.

Hayırsız olsun.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

bu arada ligi iki senedir 3.bitiren bjk parasızlıktan 2 senedir ayağına top değmeyen abubakar'ı alırken, fb'nin 2 tane bu lig için üst düzey sayılacak 2 forvet alması çok enteresan.

Bjk ya tamamen batmış durumda, ya da fb inanılmaz sponsorluklar imzalamış. Aklıma başka şey gelmiyor.

Samatta, Ze Luis ve Tetteh bizim Diagne transferinden önce ilgilendiğimiz ve almadığımız yahut alamadığımız topçular.

Üçü de lige geldi bu durumda.

Nexus Sport sayfası yazmış.Ze Luis Porto ile yeni sözleşme uzatmış.Satın alma opsiyonuyla kiralamışlar..
Ne paralar veriyorlarsa yedek olmayi bile tercih ediyorlar.
3-5-2 oynamayi dusunuyorlarsa o baska. Becerebilirler mi o sistemi tartisilir

Kagit üstünde iyi transfer. Bakalim Fener de ne yapacak, mevcut oyun yapilarinda pek is görmez gibi. Bunlarin sorunlari sadece forvetsizlik degil, sahada ne yaptigini bilmeyen bir oyuncu toplulugu var.

Sosa ilk 11'e girerse bu durum bir nebze düzelir de bu yeterli olur mu pek sanmiyorum acikcasi.

Kagit üstünde iyi transfer. Bakalim Fener de ne yapacak, mevcut oyun yapilarinda pek is görmez gibi. Bunlarin sorunlari sadece forvetsizlik degil, sahada ne yaptigini bilmeyen bir oyuncu toplulugu var.

Sosa ilk 11'e girerse bu durum bir nebze düzelir de bu yeterli olur mu pek sanmiyorum acikcasi.
Hatay macinda bunlari izlerken futboldan sogudum. 9 kisiye pasla kaleye gideceklerine sut cekiyorlar 35 metreden.

3-5-2 ye donuyorlar galiba ze luiste gelirse

is yapar gibime geliyor

gerci vpersie icin de aynisini dedik

bakalim

Geri
Üst Alt