- 15 Aralık 2011
- 17.800
- 6.891
- 1.373
Minumum 6.75 yazmışlar bonusu masrafı derken sen ona 8-9 milyon euro de.Ya nasıl 6 olabilir bu adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Minumum 6.75 yazmışlar bonusu masrafı derken sen ona 8-9 milyon euro de.Ya nasıl 6 olabilir bu adam
Bonussuz masrafsız minimum 10'a bırakır aston villaMinumum 6.75 yazmışlar bonusu masrafı derken sen ona 8-9 milyon euro de.
Kiralama bedeli var açıklanmayan + bu zorunlu opsiyon yani bu seneye yazıyor.Fizik gucu yerindeyse Arda'nin yerine isterdim. 6 milyon opsiyon biz de yapabilirdik. Babel'in maasini gelir gosterip 3 kiralik 6 opsiyon ile alinirdi.
Insallah fiziken bitiktir.
Hayir, Luyindama gibi demek istedim. Kirayi yuksek verip, opsiyon Temmuz ayina. Tabi elde de patlayabilirdiKiralama bedeli var açıklanmayan + bu zorunlu opsiyon yani bu seneye yazıyor.
Alamazdık biz daha 2 milyona orta saha alamıyoruz.
Bakalim onun kadar gol atabilecek mi?İyi fiyata almışlar bence Max 10 desek bile bizim 13'e aldığımız ortada...
Apar topar bonservisini vermiş Fener a.villa , oyuncu hakkında bu kadar olumsuz yorum varken saçma hareket bana kalırsa.İyi fiyata almışlar bence Max 10 desek bile bizim 13'e aldığımız ortada...