Mbwana Samatta, Fenerbahçe'de

Kiralama bedelini açıklamamışlar tahminimce en az 3-4milyon euro bu sene kira bedeli ödediler totalde 9-10 milyon euro bu dönemde iyi para bakalım ezikler bu sene de şampiyon olamayınca ali cebinden yine para verebilecek mi

Geçen sezon Aston Villa'da takip ettim. Burada ne yapar bilemem ama, genel olarak çöp.

Maliyeti max 10'dur. Başarılı bir transfer. İyi golcü bizim lige çok uygun, iş yapar maalesef.

Orası EPL orada tutunamayip burada kral olan adam çok.
Demek iştediğim şu , kulübünde son senede istikrarsız oynayan futbolcu için bu paraları vermek saçma.
Kendi liginde 30 maç üstü çıkıp , +20 gol atsa tamam.

Benzer durum Janssen için de olmuştu , Az'de 27 gol attı , Tottenhamda yedekten filan oynadı, çok başarılı değildi.
Fenerin samattayı çok besleyebileceğini sanmıyorum.
Caner ortaları ,belki biraz Sosa.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mbwana Samatta, takımla birlikte ilk idmanına çıkarken tanışma esnasında ilginç anlar yaşandı.

Tanzanyalı futbolcu ile takım arkadaşları arasındaki görüntüler çok konuşuldu. Sinan Gümüş, Caner Erkin gibi isimler oyuncuyla tanışma sırasında adeta kahkahaya boğuldu.

Fener boştayken Cisse'ye atlasa daha iyiydi. Diagne-Falcao'dan birini satabilsek ben bile isterdim. Gerçi hala alabilirler ve bence Samatta kazmasından da daha büyük katkı verir. Bu elemanın Fener'de Frey boşunun verebileceğinden çok daha fazlasını sağlayacağını zannetmiyorum.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mbwana Samatta, takımla birlikte ilk idmanına çıkarken tanışma esnasında ilginç anlar yaşandı.

Tanzanyalı futbolcu ile takım arkadaşları arasındaki görüntüler çok konuşuldu. Sinan Gümüş, Caner Erkin gibi isimler oyuncuyla tanışma sırasında adeta kahkahaya boğuldu.

1601034257612.png

Boş yapmada Samatta iş yapar mı yapmaz mı ondan bahset
fenerin kenar oyununda samattanin etkili olacagini sanmiyorum paso orta yapiyolar muric olsa neyse de bu top falan alamaz hava topu anca düşenleri karambole tamamlar. rakipler zaten acik oynamiyo alan falan bulamaz oyle geriye gelip oyuna ordan katki yapim diyen bi herif de degil bildigim kadarıyla o yuzden aptal bi hale burunebilir herif :D benteke bile is yapardi bunlarda

Geri
Üst Alt