Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz çok boş yapanlar gorduk koçum bu gruplardan sonra takviyeler ile senin gibi boş yapanlara en iyi cevabı vereceğizAglana beni de aglatacaksin
ub.msji
Yok karlı birşeyde sadece 1 turda kullanılıyormuşBu bench boostu acinca dezavantaji var mi?
Yaw hea heabiz çok boş yapanlar gorduk koçum bu gruplardan sonra takviyeler ile senin gibi boş yapanlara en iyi cevabı vereceğiz
ARKADASLaR YARDiM LütFENher round bir oyuncu degisme hakkimiz mi var?
mesela casemiro 1 puan almis onu satip yarin belcikadan birini alsam oluyor mu?
İlk maclar bitince alirsinARKADASLaR YARDiM LütFEN
Yok ama yedeklerin maksimum puanı getireceği turda kullanmalısınBu bench boostu acinca dezavantaji var mi?
evet hocam 1 tane hakkın varARKADASLaR YARDiM LütFEN
Anca yedeğe atabilirsin değiştirmek için 2.turu beklemelisinARKADASLaR YARDiM LütFEN
Abi bende dedim willian ı çıkarıp kotinho yu alayım bari ama 2 oyuncu değiştirmem gerekiyormuşCarvajal filan oynamadı Lo Celso ile birlikte ama en büyük hatam Willian oldu diye düşünüyorum. Adamı kaleden çok uzak oynatıyorlar. 8.5 çok para, az istatistik olacak bu gidişle.
suanda 41 kişi içinden 33uncuyuz senın gıbı haterlar ve boş yapanlara inat gruplardan sonra bomba gibi giricem hadı bakalım sana meydan okuyorum buldog ugurYaptigim analizlere gore erdem ozgen acik ara sonuncu olur
Almanci gokhan ilk 10a giremez suanda 5.ymjs
1.lik icin ise kiyasiya bir yaris olacagi net suanda yeterli Done elimizde yok
ub.msji
Yaptigim analizlere gore erdem ozgen acik ara sonuncu olur
Almanci gokhan ilk 10a giremez suanda 5.ymjs
1.lik icin ise kiyasiya bir yaris olacagi net suanda yeterli Done elimizde yok
ub.msji
Bugun biraz sallandirmislar seni asagiya ama iddialisin gorelim bakalim neler yapabileceksinsuanda 41 kişi içinden 33uncuyuz senın gıbı haterlar ve boş yapanlara inat gruplardan sonra bomba gibi giricem hadı bakalım sana meydan okuyorum buldog ugur

Analizim %80 calisir. hem bilimsel yontem kullandim hem de gscimbom msjlarina bakarak yarismacilarin futboldan ne kadar anladigini tatbik ettim. buna gore yazilan bir msjdi ama bazilarinin gucune gitti.dogrular her zaman rahatsiz edicidir ozellikle ardahanlilar dogrulari hic sevmezkesinlikle istirak edebilecegim bir analiz